ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ

11:50 1/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Έγινε και αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οκτώ παίκτριες του Badminton κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων για να έχουν καλύτερα ζευγαρώματα στα νοκ-άουτ παιχνίδια που ακολουθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα των Κινέζων Ουάνγκ Γιου και Ξιαολί με τις Νοτιοκορεάτισσες

Γιουνγκ Κιούνγκ και Κιμ Χα οι θεατές ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες όταν αντιλήφθηκαν ότι και τα δύο ζευγάρια έκαναν ότι μπορούσαν για να… χάσουν. Ακόμα και ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση και να κάνει αυστηρές συστάσεις στις 4 παίκτριες οι οποίες πάντως δεν πτοήθηκαν.

Εν τέλει το ζευγάρι από τη Νότιο Κορέα νίκησε και οι Κινέζες κατάφεραν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν το άλλο κινέζικο ζευγάρι μέχρι τον τελικό. Η κινέζικη ομοσπονδία του αθλήματος έχει ήδη αρχίσει έρευνα για να διαπιστώσει αν υπήρξε κάτι μεμπτό καθώς, όπως τόνισε, «αντιστρατεύεται οτιδήποτε δεν πρεσβεύει το πνεύμα των Αγώνων και την ηθική».

Η Γιου πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εγώ ξέρω ότι οι κοπέλες από τη Νότιο Κορέα ήταν πολύ δυνατές και νίκησαν. Εμείς είχαμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και θέλαμε να κρατήσουμε αποθέματα ενέργειας». Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Keywords
Τυχαία Θέματα