ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩΝ» ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δεν είναι αισιόδοξος, παρά ταύτα θα συνεχίσει την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης αρχίζοντας από τα κόμματα με ευρωπαϊκή προοπτική, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος, που έλαβε την εντολή. 

Είχε προηγηθεί η ολιγόλεπτη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κάρολο Παπούλια, κατά την οποία  έλαβε και τυπικά, την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή.

«Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να σχηματιστεί κυβέρνηση, όπως τη θέλει ο ελληνικός λαός, ευρωπαϊκή με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μπροστά στον Κάρολο Παπούλια και τις κάμερες, εξέφρασε την ευχή, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε καλόπιστα και το δικό σας έργο στη διαβούλευση που θα έχετε με τους πολιτικούς αρχηγούς» είπε στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τον κ. Κάρολο Παπούλια.

Για να του απαντήσει με τη σειρά του, ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ότι «είναι σημαντικό αυτό που λέτε» . Του ευχήθηκε επίσης, «καλή δύναμη».

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτή μια φιλοευρωπαίκή κυβέρνηση για την οποία θα στρέψει τις προσπάθειές του, καθώς όπως είπε, ο λαός θέλει να αποφύγουμε τις εκλογές, θέλει σταθερότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα