ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Απολύτως αναγκαία, μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας, θεωρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Σε συνέντευξή του στην Ιταλική Εφημερίδα Λ’ Ουνιτά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι μετά τις εκλογές, πρέπει να διαμορφωθεί μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας, μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, διότι

διαφορετικά, «δεν θα μπορέσουμε να διαχειρισθούμε την κρίση».  Σύμφωνα με τον κύριο Βενιζέλο «εσωτερικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια μιας κυβέρνησης που να έχει απέναντί της μεγάλη και σκληρή αντιπολίτευση».

Ο κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε και για την συγγνώμη που είπε προς τον ελληνικό λαό, σε σποτ του  ΠΑΣΟΚ και είπε πως η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, είναι η έλλειψη μιας ειλικρινούς και σε βάθος ενημέρωσης του ελληνικού λαού, για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. «Ή, για να ειπωθεί από μια άλλη οπτική γωνία, μια αίσθηση αμεριμνησίας για την περίοδο από το 1974 και μετά, και ιδίως από την ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη» είπε. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πάντως, υπογραμμίζει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι όλες ή τις περισσότερες ευθύνες τις φέρει το κόμμα του, διότι πρόκειται για μια ευθύνη που διαχέεται σε όλο το πολιτικό φάσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα