Κύκλωμα πουλά βρέφη με προκαταβολή 500 ευρώ

11:23 7/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο αθλητίατρος και πρώην παρουσιαστής της ρουμανικής τηλεόρασης, Νεκτάριος Κουδούνης αναφορικά με διεθνές κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Στην αναζήτηση του για μία νταντά που θα προσέχει το γιο του, όσο εκείνος θα βρίσκεται στην εργασία του, βρέθηκε να συνομιλεί με μέλη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας βρεφών, που του του πρότειναν να αγοράσει ένα μωρό από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την Espresso, ο κ.Κουδούνης κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, κατηγορώντας

τις για απάτη και συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Μάλιστα έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία φάκελο με πληθώρα στοιχείων.

Συγκεκριμένα, αναζητώντας νταντά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνώρισε μία 26χρονη από τη Βουλγαρία. Όταν επικοινώνησε με την υποτιθέμενη διευθύντριά της, εκείνη του είπε πως έπρεπε 120 ευρώ για να βγάλει καινούρια χαρτιά η κοπέλα.

«Όταν, ωστόσο, έστειλα τα λεφτά, μου είπαν ότι το ποσό δεν επαρκούσε και χρειάζονταν άλλα 500 ευρώ για έγγραφα που πρέπει να εκδοθούν από το υπουργείο Υγείας της Βουλγαρίας», δήλωσε ο κ. Κουδούνης και αφού τα έστειλε, του ζήτησαν άλλα 100, επειδή τα 100 τα κράτησε η τράπεζα ως προμήθεια.

Όταν ζήτησε εξηγήσεις πήρε την απάντηση: «Δεν μιλάμε καλά ελληνικά και έγινε παρεξήγηση. Νομίζαμε ότι στείλατε τα 500 ευρώ για να αγοράσετε κάποιο παιδί από τη Βουλγαρία. Γνωρίζω καλά ότι πολλοί Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν παιδί και ψάχνουν να αγοράσουν ένα από τη Βουλγαρία. Μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο ζευγάρι, να τους εξηγήσετε πώς γίνεται η δουλειά και να βγάλετε κι εσείς λεφτά. Εμείς, πάντως, μπορούμε να σας στείλουμε έναν κατάλογο με φωτογραφίες παιδιών για να διαλέξετε».

Εκείνος, πάντως, κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο γυναικών και έστειλε όλα τα στοιχεία που είχε στα χέρια του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη ΓΑΔΑ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα