Ο Καντάφι κρατούσε σε ένα δωμάτιο τα κεφάλια των εχθρών του

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη ζωή του πρώην δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, έρχονται στη δημοσιότητα και προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Έπειτα από τα «μπουντρούμια του σεξ» όπου βίαζε ανήλικα αγόρια και κορίτσια τα οποία είχε απαγάγει από τα σχολεία τους, μία νέα εμμονή του

Καντάφι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Λίβυος δικτάτορας -που παρέμεινε στην εξουσία για 42 χρόνια μέχρι την ανατροπή και τον θάνατό του- φύλαγε τα κομμένα κεφάλια των εχθρών του μέσα σε ένα χώρο για πάρα πολλά χρόνια, ενώ είχε χτίσει ένα μυστικό μυστικό μπουντρούμι του σεξ στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Τρίπολης για να βιάζει φοιτητές και φοιτήτριες, όποτε έβγαζε λόγο ή επισκεπτόταν το ίδρυμα!

Μάλιστα, τα σώματα των αντιπάλων του και όσων δεν τον υποστήριζαν τα φύλαγε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, όπου περιστασιακά του άρεσε να κάνει βόλτες!

Οι βάρβαρες πρακτικές του Καντάφι αποκαλύπτονται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Βρετανού σκηνοθέτη Κρίστοφερ Ολγκιάτι με τίτλο: «Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi».

Πρώην αξιωματούχος του Καντάφι αποκαλύπτει ότι ο Λίβυος δικτάτορας του είχε δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους αντιπάλους του και να του παραδώσει γυρνώντας στη Λιβύη το κεφάλι του, το οποίο αποθήκευσε στην κατάψυξη μαζί με άλλα κρανία που «κοσμούσαν» την σοκαριστική του συλλογή. Το κομμένο κεφάλι κατά τον Καντάφι ήταν η απόδειξη ότι ο εκάστοτε εχθρός του ήταν νεκρός και ότι ο «πληρωμένος δολοφόνος» που είχε προσλάβει για να τον σκοτώσει είχε ολοκληρώσει το έργο του.

Ξεχωριστή πηγή ισχυρίζεται ότι ο διεφθαρμένος δικτάτορας μάλιστα συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τα παγωμένα σώματα των εχθρών του, μερικές φορές μέχρι και 25 χρόνια μετά την δολοφονία τους.

Η ομάδα του ντοκιμαντέρ ανακάλυψε, επίσης, την ύπαρξη ενός ακόμη μυστικού κρησφύγετου -πέρα από εκείνο που είχε στα παλάτια του- όπου ο Μουαμάρ Καντάφι είχε φτιάξει στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, για να μπορεί να βιάζει με την… άνεσή του, αφού ολοκλήρωνε μία ομιλία του στην πανεπιστημιούπολη.

«Το δωμάτιο περιελάμβανε ένα κρεβάτι, τζακούζι και χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα με χειρουργικά εργαλεία, λαστιχένιες μάσκες και αναισθησία», λέει ο δημιουργός του εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα