Κρίσιμο ραντεβού του Παναθηναϊκό με την Κίμκι

Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την προηγούμενη αγωνιστική περιθώρια για εντός έδρας στραβοπατήματα δεν υπάρχουν για τους Κυπελλούχους Ελλάδας οι οποίοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Από καθαρά αγωνιστικής πλευράς η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη λογίζεται ως απολύτως έτοιμη για την αναμέτρηση. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν το τελευταίο διάστημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Το κυρίως ζητούμενο είναι η ψυχολογική αντίδραση

της ομάδας μετά την ήττα-σοκ από τον Ίκαρο την προηγούμενη Κυριακή. Άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δηλώνουν ότι πήραν το μάθημά τους, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν πάνω στο παρκέ κόντρα σ΄έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Η Κίμκι κατέκτησε πέρυσι το Euro Cup και θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο ρωσικό μπάσκετ. Με προπονητή το θρύλο της Λιθουανίας Ριμάντας Κουρτινάιτις και με παίκτες όπως ο Πλάνινιτς, ο Φριτζόν, ο Νίλσεν και ο Λόντσαρ, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού φαντάζει απειλητική και ποιοτική σε όλες τις γραμμές της.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν 2 νίκες – 2 ήττες μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Πράγμα που σημαίνει ότι η αποψινή αναμέτρηση εμπεριέχει και το χαρακτήρα του βαθμολογικού ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα