ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ… ΡΑΒΕΙ Ο ΛΙΝΕΝ

Ο Έβαλντ Λίνεν άρχισε τις ενέργειες εκείνες για να μειώσει το ρόστερ της ΑΕΚ. Οι πρώτοι που… υποβιβάστηκαν στην ομάδα των Νέων.

Όπως είχαμε τονίσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Έβαλντ Λίνεν θέλει μικρότερο ρόστερ από αυτό που βρήκε στην ΑΕΚ, εξ ου η απόφασή του τη Δευτέρα να αρχίσει το «κόψιμο» παικτών.

Συγκεκριμένα, έστειλε στην ομάδα Νέων -την οποία προπονεί ο Ντανιέλ Μπατίστα- τους Ντίνο Νικολόπουλο (είχε αποκτηθεί από τον Πανηλειακό), Ανδρέα Σταματή, Ανδρέα Δοριάδη

(ένας εκ των πέντε γκολκίπερ), Κωνσταντίνο Βλάχο (ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα στο χέρι του) και Φώτη Κέζο (γιος του πρώην γυμναστή της ΑΕΚ).

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά «κοψίματα» του Γερμανού προπονητή. Δεν αποκλείεται να «κοπεί» από την ΑΕΚ παίκτης που θεωρείται ταλαντούχος και βασικός στην ομάδα, αφού ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως δεν έχει περιθώρια βελτίωσης. Mάλιστα, τέθηκε θέμα με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη, αλλά ο Γερμανός προπονητής πείστηκε τελικά πως δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση το «κόψιμο» του συγκεκριμένου παίκτη που θεωρείται ταλέντο και αποτελεί το μέλλον της ομάδας. Κάτι βέβαια που ο Λίνεν δεν πιστεύει αφού θεωρεί πως ο νεαρός ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.

Όσον αφορά στους συνεργάτες του, ο Λίνεν προχωρά προς το παρόν με Παπαδόπουλο και Πήδουλα και αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα αποφασίσει αν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Υπενθυμίζουμε πως ο Γερμανός συμφώνησε να μη φέρει στην ΑΕΚ δικούς του ανθρώπους για να είναι πιο… οικονομικός για τη διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα