ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η χώρα οδεύει προς εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα και από την αποτυχία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο Φώτης Κουβέλης

εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί όπως είπε ενώ είχε συγκεκριμένες προτάσεις με πολιτικό περιεχόμενο με μόνο στόχο το δημόσιο συμφέρον, νίκησε η μικροκομματική πολιτική, αναφερόμενος στην άρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει σε μια οικουμενική κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή φερέγγυων προσώπων που όπως είπε θα βασιζόταν σε μια προγραμματική συμφωνία με στόχο την παραμονή στο ευρώ και την αποδέσμευση από την δανειακή συμφωνία.

Διευκρίνισε επίσης ότι το ζήτημα της κυβέρνησης προσωπικοτήτων, την οποία ούτως ή άλλως την είχε απορρίψει χθες, δεν ετέθη στις σημερινές διαβουλεύσεις.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους» δήλωσε και πρόσθεσε ότι  οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Κάποιες πολιτικές  δυνάμεις είχαν ως στόχο από την αρχή να προσφύγουν σε εκλογές» είπε τονίζοντας ότι ο λαός θα αξιολογήσει την συμπεριφορά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα