Κουτσούμπας: Να πάει ο πήχης όσο το δυνατόν πιο ψηλά

Σχετικά με το αν το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις, αρνήθηκε να κάνει πρόβλεψη, επιρρίπτοντας τεράστια ευθύνη στην κυβέρνηση για τη σημερινή κατάσταση και ζητώντας από το λαό να δει την επόμενη μέρα.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ιστορικές ευθύνες με τα βάρβαρα μέτρα που έχει λάβει. Ζητάμε από το λαό να σκεφτεί πέρα από το τι έκανε η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τι θα την αντικαταστήσει, να δει και την επόμενη ημέρα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

θα οδηγήσει στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και οι δυο κρύβουν ότι είναι υπό μόνιμη εποπτεία, όπως όλα τα κράτη της ΕΕ», ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παίζει με το ελληνικό λαό, εκφράζει άλλο μέρος του κεφαλαίου».

Έκανε επίσης λόγο για μεταλλάξεις της Κουμουνδούρου και αφερεγγυότητα στη σχέση του με την ΕΕ και τον ΣΕΒ. «Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος που παλεύει με το μεροκάματο να μην εγκρίνει πολιτικές που τον ακολουθούν από άλλο μονοπατάκι στην ίδια πολιτική» σημείωσε.

Αναφορικά με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε ότι «δεν μπορείς τους απλούς εργαζόμενους να τους βάλεις στο ίδιο τσουβάλι, αλλά τώρα υπάρχει και η ατομική ευθύνη του εργαζόμενου καθώς έχουν περάσει δυο χρόνια... Δεν μπορείς να βάζεις τη ΧΑ στα προεκλογικά παζάρια για να κερδίσεις κάποιους ψήφους, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι συνδυασμοί, δεν πρέπει να αποενοχοποιείς τη ΧΑ, όπως είναι λάθος και η θεωρία των δυο άκρων» τόνισε.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε επίσης ότι «η ΧΑ εκτός από την ιδεολογία του φασισμού ακολουθεί και την τακτική του φασισμού που γνωρίσαμε στην Ιταλία και τη Γερμανία».

Απέρριψε τέλος κάθε «παζάρι» όπως το χαρακτήρισε, για την στήριξη υποψηφίων του ΚΚΕ από το ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Πελετίδης στην Πάτρα.

«Ικανοί άνθρωποι υπάρχουν και σε άλλους συνδυασμούς αλλά δεν θα ενισχύσουμε τον δικομματισμό... Ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ η οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα μπορεί πολύ καλά να εκφραστεί μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα