Κωστούλας: «Μαϊμού διαιτητής ο Κάμπαξης»

Λάβρος κατά της ΕΠΟ και του ρέφερι, Γιάννη Κάμπαξη, ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος έκανε παρέμβαση στην αθλητική εκπομπή της NOVA, με αφορμή τη διαιτησία στο ματς με τον Λεβαδειακό.

«Ελπίζω να μην χρειαστούμε 88 χρόνια ακόμα για να δούμε και μια καλή διαιτησία», είπε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας, καθώς δέχθηκε κι ευχές για τα γενέθλια του Παναιτωλικού που ήταν την Κυριακή (09/03).

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν

στο γήπεδο, το είδα από την τηλεόραση όπως αρκετός κόσμος στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι τέτοιου είδους διαιτησίες από διαιτητές μαϊμούδες σαν τον Κάμπαξη δεν θα πρέπει να συνεχίζονται σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν θέλουμε να βελτιωθεί».

Για το τι θα κάνει στο εξής, υπογράμμισε: «Και από εδώ αλλά και με επιστολή που θα στείλω, κάνω έκκληση στον κ. Σαρρή και την ΕΠΟ, να κάνουν κάτι. Κάντε κάτι κύριε Σαρρή. Αυτά τα κοράκια τύπου Κάμπαξη, μας διώχνουν από το ποδόσφαιρο! Έχω αναθεωρήσει αρκετές φορές τη στάση μου, αλλά δεν θα το κάνω συνέχεια. Μας διώχνουν! Φέτος, χωρίς να συμπεριλάβω τα ανθρώπινα λάθη, μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς. Από διαιτησίες τύπου Κάμπαξη. Μας έχουν κλέψει βαθμούς για λογαριασμό άλλων, έχοντας πάρει εντολές από άλλους. Αυτοί οι συγκεκριμένοι διαιτητές, έχουν πάρει εντολές από συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν είπε μόνος του ο κάθε Κάμπαξης, πάω να κατακρεουργήσω τον Παναιτωλικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα