«Κόκκινη» κινητοποίηση κατά της ΔΗΜΑΡ!

07:21 5/8/2014 - Πηγή: Matrix24

Πέραν των «λαφαζανικών», μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε και το «Κόκκινο», μία από τις (ελάχιστες) συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που αρνούνται να αυτοδιαλυθούν, παρά τη συνεδριακή απόφαση του Ιουλίου του 2013.

«Οι προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η συμμαχία με κεντροαριστερά ή άλλα πολιτικά πτώματα – υποπροϊόντα της κρίσης του μνημονιακού στρατοπέδου, που μόνο με τεράστια αναξιοπιστία μάς φορτώνουν, αλλά η στροφή «προς τα αριστερά και τα κάτω», προς το ενιαίο

μέτωπο των δυνάμεων της Αριστεράς, προς την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, όπου οι πολιτικές, κοινωνικές και εκλογικές «εφεδρείες» κάθε άλλο παρά έχουν εξαντληθεί», τονίζει το «Κόκκινο» στην ανακοίνωσή του, «στολίζοντας» τη ΔΗΜΑΡ: «Ιδιαίτερα προκειμένου για τη ΔΗΜΑΡ, το βαρύ κόστος πολιτικής αναξιοπιστίας που πληρώνουμε με αυτές τις συναντήσεις, προσεγγίσεις κ.λπ. δεν έχει καμία λογική, έστω κοινοβουλευτική, αφού η ΔΗΜΑΡ (θα) είναι εκτός Βουλής, σε διαδικασία αποσύνθεσης, χωρίς ίχνος κοινωνικής επιρροής και κινηματικής παρουσίας, έχοντας απολέσει και τα τελευταία ίχνη πολιτικής αξιοπιστίας και έχοντας τιμωρηθεί σκληρά για τη μνημονιακή της θητεία και πολιτική».

Μάλιστα, η εν λόγω κομμουνιστογενής συνιστώσα καλεί όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος σε... διαρκή εγρήγορση, προκειμένου όλοι να είναι έτοιμοι για εσωκομματικό «αντάρτικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα