Κι άλλη αποχώρηση από τη ΔΗΜΑΡ

08:10 7/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Μετά τους Στέφανο Μπαγεώργο και Ανδρέα Νεφελούδη, αλλά και τους -διαγραφέντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα- Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, χθες ήταν η σειρά του Στέφανου Κασαπίδη. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από το κόμμα, με επιστολή που έστειλε στον Φώτη Κουβέλη και στην Κεντρική Επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κασαπίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Νεφελούδη-Μπαγεώργο, οι οποίοι προχωρούν στη συγκρότηση πολιτικού σχηματισμού, που θα συνεργαστεί στην πορεία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η

επιστολή Κασαπίδη προς τον Φώτη Κουβέλη έχει ως εξής:

«Προς: Πρόεδρο ΔΗΜ.ΑΡ.
Κοιν.: Κ.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ.

Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο.
Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.
Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

Keywords
Τυχαία Θέματα