Κεραυνοί Ομήρου κατά Βρυξελλών

«Είναι προφανές ότι στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε της σημερινής κρίσης υπήρξε μεθόδευση για τη διατύπωση του σημερινού ωμού εκβιασμού», ανέφερε ο Γιαννάκης Ομήρου. «Όταν η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωζώνη το 2008 κατόπιν των απαραίτητων ελέγχων, εκρίθη ότι ούτε φορολογικός παράδεισος ήταν, ούτε χώρα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα η Κύπρος έπεσε θύμα κακόβουλων και συκοφαντικών επιθέσεων με «ορατούς δια

γυμνού οφθαλμού» στόχους: «Την καταστροφή του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος, τη διάλυση των παραδοσιακών φιλικών σχέσεων της Κύπρου με τη Ρωσία και την περιαγωγή της χώρας μας σε καθεστώς κράτους ήσσονος ή και ανύπαρκτης κρατικής κυριαρχίας».

Ο Γιαννάκης Ομήρου εκτίμησε ότι «η συμπεριφορά της Τρόικας και των ισχυρών ταγών της Ε.Ε. υπήρξε προμελετημένη, αδίστακτη και καταστροφικη» και τόνισε πως δεν μπορούμε παρά να συνδέσουμε αυτή τη συμπεριφορά με τη μελλοντική διαχείριση του φυσικού μας πλούτου και τη λύση του Κυπριακού».

Όπως ανέφερε, «αυτές οι πικρές διαπιστώσεις δεν είναι επινοήσεις συνωμοσιολογικού χαρακτήρα αλλά το αβίαστο συμπέρασμα από όλες τις μεθοδεύσεις των τελευταίων μηνών».

Γι’ αυτό, τάχθηκε στην αναζήτηση οριστικής λύσης των σημερινών προβλημάτων «εκτός Μηχανισμού και εκτός τρόικας».

Keywords
Τυχαία Θέματα