«ΚΑΡΦΙΑ» ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργισμένη με την Ελλάδα δηλώνει η υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ σε σημερινή συνέντευξή της σε μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ». Παράλληλα, θεωρεί ότι η Ελλάδα ίσως σταθεί στα πόδια της το 2020!«Δεν χαρίζω τίποτε» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, με την Αυστριακή υπουργό να τονίζει πως στην Ελλάδα δεν προχωρά τίποτα.

Θεωρεί πως η χώρα μας έχασε πολύτιμο χρόνο

με τις διπλές εκλογές και η κατάσταση είναι ήδη άρα πολύ επίπονη.  Παράλληλα, επισημαίνει η ίδια, αλλά και όλοι οι πιστωτές έχουν εξοργιστεί επειδή δεν έχουν προχωρήσει οι μεταρρυθμίσεις, δεν έχουν γίνει οι ιδιωτικοποιήσεις και δεν υπάρχουν αναπτυξιακά προγράμματα. Ενώ από την άλλη οι Έλληνες μόνον ζητούν όλο και περισσότερα χρήματα.

Σημειώνει, στη συνέχεια, πως μόνον κατά τη διαγραφή χρέους μειώθηκε για τους Έλληνες κατά 100 δισεκατομμύρια το χρέος των 205 δισ. ευρώ και σε αυτή τη μείωση συμπεριλαμβάνεται και 1 δισ. ευρώ της αυστριακής τράπεζας «Kommunalkredit».

Καταλήγοντας η κ. Φέκτερ  θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση με την Ελλάδα και πως οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ασκούν τεράστια πίεση για να εκπληρώσει η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της και να σταθεί, τουλάχιστον από το 2020, και πάλι στα πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα