Καρχιμάκης: Ο Σαμαρά διόρισε το λύκο στο μαντρί

Μοναδικό κριτήριο, η κομματική ταυτότητα της Ν.Δ. Στο υπουργείο στήνουν πάρτι.

Ο υφυπουργός Μαυραγάνης διευθυντής της ορχήστρας στήνει ύποπτο παρακράτος, μιας και ορισμένοι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ. Καμαρώστε τον, λοιπόν.

π.χ 1) Διευθυντής του ελεγκτικού κέντρου για ολόκληρη την Ελλάδα ο Διευθυντής του γραφείου του. Για να έχουν καλύτερο τρόπο μεταχείρισης οι φίλοι τους οι μεγαλοφοροπαραβατες

2) Διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων μεταταγμένος από νοσοκομείο

3)

Υποδιευθυντής ελέγχου σε κρίσιμη ΔΟΥ στέλεχος που εκκρεμεί σε βάρος του καταγγελία προς εξέταση για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.

Κύριε Μαυραγάνη ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ για να απελευθερώνεις και να αποδεσμεύεις καταθέσεις υπόπτων και μεγαλοφοροφυγάδων. Να μην μπορεί να σταθεί κανείς εμπόδιο στις φαυλοεπιδιώξεις σου……και να μπορείς να καταστρώνεις ….εισπράξεις δυο ταχυτήτων ….να γνωρίζεις φαυλουπουργέ δεν θα σε αφήσουμε ήσυχο…….

Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ υφυπουργού με τις ύποπτες συμπεριφορές αποδεσμεύσεων καταθέσεων μεγάλοφοροπαραβατών κ.λπ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασκήσετε την αρμοδιότητα σας ουσιαστικά για αυτόν τον πρώην υπάλληλο εταιρείας που συμβούλευε τους πελάτες της πως να φοροαποφεύγουν και ο κ.Σαμαράς τον διόρισε λύκο στο μαντρί….

Τελικά κύριε Σαμαρά, αυτό είναι το νέο ήθος και το νέο κράτος που διαφημίζετε διαρκώς; Τι θα λένε οι Ευρωπαίοι εταίροι βλέποντας αυτή την απίστευτη φαυλότητα…στον ποιο κρίσιμο τομέα της οικονομίας που είναι τα δημόσια έσοδα;

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βάλτε φρένο στους υπόπτους και τους φαύλους του Υπ.οικονομικών…

Keywords
Τυχαία Θέματα