Και για την Εθνική φροντίζει ο ...Πύρρος

Ούτε οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να φοβούνται, γιατί ο Πύρρος, σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έχει φροντίσει και για αυτούς. Αθλητής γαρ, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ από κοινού με τον τομέα Αθλητισμού του κόμματος, χαιρέτιζαν χθες την ανιδιοτελή στάση των παικτών σε σχέση με το πριμ της διαδρομής της Εθνικής, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «αυτονόητο και επιτακτικό» το αίτημα

της ομάδας για ανάγκη δημιουργίας μόνιμου κέντρου προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα. «Είναι όμως ένα αίτημα που δεν αφορά μονάχα στο ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά - προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου- κλείνει και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο», σημείωναν, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να έχουν στέγη σειρά αθλημάτων που μας κάνουν εθνικά υπερήφανους. Στην ίδια ανακοίνωση, πάντως, σημειωνόταν πως από την δική τους πλευρά, στο ΠΑΣΟΚ έχουν μελετήσει πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον τομέα του αθλητισμού. Έτσι, ζητούσαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Ανδριανό, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα