ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Πολωνία κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 από τη Ρωσία στη Βαρσοβία και να διατηρηθεί ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ευνοϊκό το αποτέλεσμα για την Ελλάδα

Οι Πολωνοί είχαν μεγάλο πάθος κάτι που είχε απαιτήσει η εξέδρα λόγω της παραδοσιακής κόντρας που υπάρχει με τους Ρώσους. Επαιξαν με ενθουσιασμό, πίεσαν τον αντίπαλο αλλά είδαν κόντρα στη ροή του αγώνα τον Τζαγκόεφ να γράφει το 0-1 με κεφαλιά στο 37′.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι

ανέβασαν εκ νέου την απόδοσή τους και ωθούμενοι από το φανατισμένο κοινό τους κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το πολύ ωραίο σουτ του Μπλατισκόφσκι.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες ζήτησαν το δεύτερο γκολ και την κατάκτηση των τριών βαθμών αυτό δεν κατέστη δυνατόν και η ισοπαλία σημάδεψε το ματς. Αποτέλεσμα που κρατά ζωντανή και την Εθνική μας ομάδα. Με άλλα λόγια, αν νικήσουμε το Σάββατο τη Ρωσία προκρινόμαστε ως δεύτεροι, ό,τι κι αν γίνει στο άλλο παιχνίδι (Πολωνία – Τσεχία).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέβσκι, Περκίς, Μπένις, Ντούντκα (74′ Μιερζεγέβσκι), Πολάνσκι (85′ Ματούστσικ), Μουράφσκι, Μπλαστικόφκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι.

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ, Ντζαγκόεφ (79′ Ιζμάιλοβ), Αρσάβιν, Κερζακόφ (70′ Παβλιουτσένκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα