ΗΠΑ: Διωγμός «βομβιστών» ομογενών

Την παραπάνω καταγγελία κάνει το «kalami.net».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«ΟΙ... «ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

Μεγ. Σάββατο: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή σκύλων, ελικοπτέρου, οχήματος υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, ειδικών δυνάμεων τοπικών αρχών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ κλπ, για την...''ανακάλυψη'' και ''εξουδετέρωση εκρηκτικών'' ΜΕΣΑ στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου

στο Τάρπον Σπρινγκς.

Για ώρες, από απόγευμα Μ. Σαββάτου ίσαμε λίγο πριν την Ανάσταση, σκύλοι και αστυνομικοί έψαχναν μέσα στην εκκλησία(!!!), ενώ τα...βεγγαλικά θα έπεφταν έξω.

Η ρίψη βεγγαλικών ''βαφτίστηκε'' περίπου ως επικείμενη...''τρομοκρατική ενέργεια'', από τους ''κακούς Έλληνες που δημιουργούν προβλήματα Ανάσταση και Επιφάνεια''.

Κάμερες ακόμα και έξω από...καφενείο για να ''καταγραφούν δράστες ρίψης εκρηκτικών'' (''βαρελότων''). Συστηματικός ''διωγμός'' με πρόστιμα χωρίς λόγο και αιτία, ακόμα και Ελληνοαμερικανών οδηγών αυτοκινήτων από την τοπική αστυνομία.

Εντυπωσιακή αδιαφορία για το περιστατικό από Αρχιεπισκοπή και Μητρόπολη, ενώ η τοπική Ομογένεια ''βράζει''. Αδιαφορία και από τον ομοσπονδιακό βουλευτή Κ. Μπιλιράκη, γνωστόν στην περιοχή και ως ''ανέκδοτο'' (joke), που η μόνη του σχέση με τον Ελληνισμό είναι πως να μαζεύει... χρήματα από Ελληνοαμερικανούς για την επανεκλογή του και για το ρεπουμπλικάνικο κόμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα