Ήλιος, Ερμής και Άρης φέρνουν εκπλήξεις

Κριός

Ο Άρης, ο πλανήτης που κατ’ εξοχήν συμβολίζει τη σεξουαλική ενέργεια και ρώμη, και με την ιδιότητά του να προκαλεί με την παρουσία του δράση κινητοποιεί όποιον τομέα αγγίζει, εισέρχεται στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Για σένα, το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύει το πεδίο ερωτικής δράσης και φλερτ, τη χαρά της ζωής και τον έρωτα ως ύψιστη δύναμη δημιουργίας. Όπως καταλαβαίνεις, τόσο

εσύ ο/η ίδιος/α όσο και τα …σεντόνια, παίρνουν φωτιά.

Ταύρος

Την προσοχή σου οφείλω να επιστήσω σε καυγάδες και …συρράξεις μεταξύ εσού και συγγενών, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και να λειτουργήσουν ως παγωμένο ντους γι΄ αυτή την τόσο σέξι διάθεση των τελευταίων ημερών του Αυγούστου. Κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά κρίμα, μιας και ο μήνας κλείνει σαν ευχάριστος πρόλογος για ένα πολύ έντονο και ερωτικό φθινόπωρο.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, ο επικοινωνιακός, χαρισματικός Ερμής, εισέρχεται στο οικείο σου ζώδιο της Παρθένου. Εκεί βρίσκεται πλέον και ο Ήλιος, και η μεταξύ τους σύνοδος δίνει έμφαση σε χαρίσματα όπως είναι η λογική, ο ρεαλισμός και η επικοινωνία, τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και η απόλαυση του να σου προσφέρει ο/η εκλεκτός/ή της καρδιάς σου και πολλά πνευματικά ερεθίσματα.

Καρκίνος

Σε ένα φλογερό και πολύ ερωτικό περιβάλλον, αλλάζει άρδην η δική σου ερωτική καθημερινότητα. Αρχικά, αναστατώνεσαι σωματικά, ώστε να αναζητήσεις με περισσότερη ένταση και πάθος το ταίρι σου εκεί έξω. Στη συνέχεια, χαλαρώνεις τον αρκετά αυστηρό σου κώδικα ως προς το ποιος, πού, πότε και γιατί της ερωτικής σου ζωής – κι όλοι ξέρουμε πως όταν είσαι χαλαρός/ή είσαι ακαταμάχητο πλάσμα.

Λέων

Οι μέρες ευνοούν γενικότερα τον αισθησιασμό, και την πρακτική, ρεαλιστική, σωματική αν θέλεις προέκταση του έρωτα. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στην προσγειωμένη Παρθένο των χειροπιαστών ερωτικών αποδείξεων, το σώμα και οι 5 αισθήσεις του αναδεικνύονται στο καλύτερο δυνατό πεδίο για να ζητήσεις εχέγγυα και να αποδείξεις την επιθυμία και το πάθος σου για τον άλλο. Σε σύνοδο μεταξύ τους, επιπλέον, Ήλιος και Ερμής φροντίζουν τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Παρθένος

Το …sos της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, που σας φορά τα ροζ γυαλιά της αυταπάτης σε ό,τι αφορά σε κάποιον/α πολύ ιδιαίτερο/η άλλο/η. Η αστρολόγος σας όμως πιστεύει πως θα επιστρατεύσετε όλη την γήινη φύση σας επιτυγχάνοντας μία πολύ προσγειωμένη προσέγγιση, και τελικά κανείς δε θα μπορέσει να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ζυγός

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου φέρνουν, τον ένα μετά τον άλλο, τους πλανήτες σε τομείς που επικεντρώνονται όχι τόσο στο συναίσθημα και το ρομαντισμό στα οποία και πάντοτε επένδυες, αλλά σε πράγματα όπως η λογική, οι συζητήσεις, το χιούμορ, η εξυπνάδα, τα επιχειρήματα και μία γενικότερη διανοητική περισσότερο, παρά αμιγώς συναισθηματική κατάσταση.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου αποτελούν πάντα κινητήριο δύναμη, με την είσοδο Ήλιου και Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και τη μεταξύ τους σύνοδο. Για μία ακόμη φορά μπορείς να βασίζεσαι στα φιλαράκια σου, να στηρίζεσαι στη γνώμη τους και να παίρνεις τις ιδέες αλλά και τις παραινέσεις τους τοις μετρητοίς. Βλέπεις, όχι μόνο θέλουν το καλό σου, αλλά και μπορούν να δουν καταστάσεις που εσύ, παρασυρμένος/η από το πάθος, δε μπορείς.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή, που «κλείνει» κατά κάποιον τρόπο ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, είναι ιδανική για έρωτες παθιασμένους, ασυμβίβαστους, «αταίριαστους» φαινομενικά αλλά και τόσο ταιριαστούς συνάμα με ανθρώπους που μπορεί να μην έχετε καν κοινή γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα. Ο σεξουαλικός, παθιασμένος και έντονος Άρης στο ερωτικό ζώδιο του Λέοντα φέρνει στο δρόμο σου ethnic έρωτες και καταστάσεις με ρυθμούς καταιγιστικούς.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερη έμφαση, με την είσοδο Ήλιου αλλά και Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου αποκτούν οι γνωριμίες που γίνονται κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή διακοπών, οι γνωριμίες με άτομα που θα μπορούσαν να έχουν ρόλο μέντορα στη ζωή σου, ή με κάποιον/α που ζει ή έχει σχέσεις με το εξωτερικό. Δεν είναι κι άσχημο φινάλε καλοκαιριού ένα ταξίδι σε άλλη χώρα, έτσι Αιγόκερε;

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή κάνει το μοίρασμα με το σύντροφό σας μία κυρίως εγκεφαλική, διαλεκτική δοσοληψία. Αυτός είναι ένας τρόπος που εσένα σου πάει πολύ, καθώς η λογική υπήρξε πάντοτε ένα πεδίο όπου ένιωθες άνετα – εν αντιθέσει με τους υπερσυναισθηματισμούς και τις κορώνες ψυχολογικής εξάρτησης. Πρόσεξε όμως μήπως θεωρηθείς ψυχρός/ή και υπολογιστικός/ή από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει να έχει την ακριβώς αντίθετη γνώμη για σένα.

Ιχθείς

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις το σπίτι σου να ξαναγίνει ερωτική φωλιά , με την είσοδο τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και του/της Σημαντικού/ής Άλλου/ης, αρκεί να βγάλεις τα «ροζ γυαλιά» με τα οποία σε εφοδιάζει ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου. Ήλιος και Ερμής σε σύνοδο από το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου ζητούν λογική μαζί με την συνηθισμένη σου ευαισθησία, και φροντίζουν ο έρωτας να μη χάνεται σε ονειροφαντασίες.

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
Τυχαία Θέματα