Η συγγνώμη του Ιμπαγάσα στους συμπαίκτες του

Μπορεί στον Ολυμπιακό να χαμήλωσαν τους τόνους μετά τον αποκλεισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα από την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Οπως φάνηκε, ο Αργεντινός ενοχλήθηκε όταν έμαθε για τον αποκλεισμό του και αποχώρησε από την προπόνηση χωρίς να συντρέχει αγωνιστικός λόγος, όπως άφησαν να εννοηθεί από τον Ολυμπιακό που

έκαναν λόγο για αδιαθεσία του ποδοσφαιριστή.

Δύο μέρες αργότερα, ο Ιμπαγάσα κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης: «Ζητώ συγγνώμη. Ήμουν λάθος. Δεν ήταν σωστή συμπεριφορά αυτή», τόνισε χαρακτηριστικά και ουσιαστικά το θέμα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ενοχλημένος για τη μικρή συμμετοχή του στο ματς με τη Σάλκε, αλλά και για το γεγονός πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του Πορτογάλου στο Champions League και η συμπεριφορά του το περασμένο Σάββατο δείχνει ακριβώς αυτό.

Πάντως, ο αποκλεισμός του Αργεντινού από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Ζαρντίμ θεωρεί πως δεν χρειάζεται να κουράσει έναν παίκτη σε ένα τέτοιο παιχνίδι με χαμηλό βαθμό δυσκολίας. Επίσης, αν τον έπαιρνε στην αποστολή και τον χρησιμοποιούσε κόντρα στην Παναχαϊκή δεν θα ήταν λίγοι εκείνοι που θα υποστήριζαν πως το έκανε για να τον «τιμωρήσει» για τη συμπεριφορά του το περασμένο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα