Η στιγμή της αλήθειας και η ώρα της κρίσεως έφθασε: δεν υπάρχει απεχθέστερη και παράνομη συμπεριφορά από τις υποκλοπές και τη χρήση τους

“Δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου, ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες συμπεριφορές από οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε από τα πρωθυπουργικά χείλη τόσο συνταρακτικές διαπιστώσεις. Αλλά και τα γεγονότα ήταν συνταρακτικά και απεχθή.

Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Πρωθυπουργός είναι άξιος της συμπαράστασής μας.

Εκείνος μάχεται με τον τρόπο του και κάποιοι

μάχονται με χτυπήματα κάτω απ’ την μέση.

Τα γεγονότα συνέβαιναν την πιο κρίσιμη στιγμή, μετά τέσσαρα χρόνια εξαιρετικής δυσκολίας είχε αρχίσει να αναφαίνεται κάποιο φως στο τούνελ της εθνικής μας ταλαιπωρίας. Εκείνη την κρίση στιγμή απεκαλύφθη η βορβορώδης υποκλοπή.

Κανένας σεβασμός στην νομιμότητα κανένας σεβασμός στη Εθνική μας Αξιοπρέπεια.

Ανεξάρτητα από τη εκπληκτική διάσταση των πραγμάτων που έχουν ανακύψει από την ειδεχθή υποκλοπή της συνομιλίας του πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και του κατηγορουμένου βουλευτή της Χ.Α για τα οποία αρμόδια είναι πλέον η Δικαιοσύνη αξίζει να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:

1.-Κανένας δικαιικός κανόνας δεν επιτρέπει σε κανένα την χρήση προϊόντων υποκλοπής σε οποιαδήποτε διαδικασία του κοινωνικού μας βίου, ούτε μπορεί να επιτρέπει την κατάφωρη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας,όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

2.-Αλίμονο αν επιτρέπεται ο εγκωμιασμός αξιόποινων πράξεων, μέσω παράνομων μεθόδων, όπως της χρήσης παρονόμως κτηθέντων αποδεικτικών μέσων ,τότε οδηγούμεθα στην ζούγκλα

3.- Η χρήση του προϊόντος της υποκλοπής είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ σε κάθε περίπτωση και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή κάθε άλλη ερμηνεία δεν αποδίδει την νομική πραγματικότητα.

4. Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει, παρ’ όσα λέγονται, ο Λαός μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο της

Έστω όμως και μέσα σ’ αυτό το κλίμα, τα πράγματα πήγαν παρακάτω ,ο Τόπος πορεύεται και η Δικαιοσύνη καλείται να κάνει και ξέρει να κάνει καλά την δουλειά της.

Ποιος τολμά να αμφισβητήσει την αδαμάντινη εντιμότητα της κ. Εισαγγελέως του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;

H δικαιοσύνη στην περίοδο της τρεχούσης δημοσιονομικής κρίσης έγινε για μια ακόμη φορά αντικείμενο χλευασμού και ειρωνείας και διαβολής. Εκτοξεύτηκε εναντίον της όλη η χυδαιότητα, με στόχο το φρόνημα των δικαστών. Ο στόχος να «συμμορφωθούν» στην τρέχουσα συγκυρία και να μείνουν αλώβητα τα κάστρα της ανομίας.

«Υπάρχουν Δικαστές εις τας Αθήνας».

Η ιστορία που ανέφερα είναι θλιβερή, καλύτερα ο λόγος γι’ αυτήν να είναι βραχύς.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ο Αντώνης Π. Αργυρός είναι δικηγόρος, τ. υπουργός, Αν. Νομικός Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

email :[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα