Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Η πρώτη του μέρα του Έβαλντ Λίνεν στα Σπάτα, τα DVD των αντιπάλων και οι τέσσερις γλώσσες που μίλησε στους παίκτες.

Με μικρότερο ρόστερ (25-26 παικτών) από αυτό που βρήκε θέλει να δουλέψει ο Έβαλντ Λίνεν, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Γερμανός προπονητής έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση της ΑΕΚ και αυτό φάνηκε από την πρώτη του μέρα στα Σπάτα. Μάλιστα, έδειξε ενημερωμένος και για την κατάσταση των υπόλοιπων

ομάδων του πρωταθλήματος, αφού έχει προμηθευτεί και έχει δει ουκ ολίγα dvd, όπως για παράδειγμα αυτό του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ενόψει του αγώνα της Ένωσης στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της Super League.

Από κει και πέρα, ο Έβαλντ Λίνεν εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες, αφού μιλούσε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία μαζί τους. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μιλούσε αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ολίγον από ελληνικά, θέλοντας να έρθει πιο κοντά με όλους τους ποδοσφαιριστές, Ελληνες και ξένους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ έκανε η σχολαστικότητα (Γερμανός γαρ) του νέου τεχνικού, ο οποίος φρόντισε να δείξει εξ αρχής πως είναι λάτρης της πειθαρχίας και της τάξης.

Τέλος, η ΑΕΚ έκλεισε φιλικό με το Αιγάλεω για το προσεχές Σάββατο (16:00), αφού ο Λίνεν θέλει να δει τη νέα του ομάδα και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα