Η ώρα της αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά μία ακόμη πιθανή ήττα μπορεί να τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση ακόμα και για την υπόθεση της πρόκρισης στους 16, ενδεχόμενο που φυσικά ούτε να σκέφτονται θέλουν στον Παναθηναϊκό.

Το θετικό για τους πράσινους είναι ότι επιστρέφουν στη φυσική τους έδρας μετά από δύο αγώνες περιπλάνησης σε Κύπρο και Κρήτη

λόγω της τιμωρίας τους. Το γεγονός υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος είδε την ομάδα του να βγάζει κόπωση από τις συνεχείς μετακινήσεις.

Ενόψει του αποψινού αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ έμεινε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και φυσικά δεν είναι έτοιμος. Ο Πεδουλάκης θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του παίκτη λίγο πριν το τζάμπολ αλλά είναι δύσκολο να τον εμπιστευτεί περισσότερο από μερικά λεπτά.

Οι Λιθουανοί της Λιέτουβος έρχονται από την πλευρά τους στην Αθήνα έχοντας ως οδηγό το πρώτο παιχνίδι στο οποίο επικράτησαν στην παράταση. Μακριά από το Βίλνιους η ομάδα του Ντιρκ Μπάουερμαν χάνει μέρος της ισχύος της και αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα