Η κρίσιμη μέρα για Σπανούλη

07:19 5/7/2013 - Πηγή: Matrix24

ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός. Οι τρεις ομάδες που «σφάζονται» για τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο πρώτες για να τον αποκτήσουν, οι Πειραιώτες για να τον κρατήσουν ακόμη μία χρονιά.

Πιθανότατα σήμερα θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη με τον αδερφούς Αγγελόπουλους. Εκεί ο Ολυμπιακός θα γνωστοποιήσει την πρότασή του στον παίκτη και ο ίδιος θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις

του.

Ο Σπανούλης επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε μία ομάδα που θα στοχεύει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει για τρίτη σερί σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο. Σε δεύτερη μοίρα βάζει το οικονομικό κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σκέφτεται ένα καλό συμβόλαιο. Πιθανότατα το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του.

Εκεί ποντάρουν ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα που προσφέρουν ένα σκασμό λεφτά για να τον κάνουν δικό τους. Ειδικά οι Ρώσοι που του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Το τι θα πράξει ο Σπανούλης ίσως να το μάθουμε σήμερα. Ίσως το θέμα πάρει παράταση για λίγες μέρες ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα κάνει ο διεθνής γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα