Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

08:25 4/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο ηθοποιός Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν. Είχε προταθεί το 2000 για Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Πράσινο Μίλι».

Ο ρόλος του καλόκαρδου γίγαντα που υποδυόταν σε εκείνη την ταινία ταίριαξε γάντι με το παρουσιαστικό του και σημάδεψε την καριέρα του. Παρά τα σχεδόν δύο μέτρα ύψος, τη μυώδη εμφάνιση

και τη βαθιά, υποβλητική φωνή του, έπαιξε σπανίως ρόλους κακού.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έπαιξε Φούτμπολ, όπως ήθελε, επειδή η… μαμά του φοβόταν πως θα χτυπήσει! Εγκατέλειψε τις σπουδές του για να τη συντηρήσει, όταν εκείνη αρρώστησε και εργάστηκε σε χειρωνακτικές εργασίες αλλά και ως πορτιέρης και σωματοφύλακας για διασημότητες. Έπαιξε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία το 1998 όταν έπαιξε στον «Αρμαγεδδώνα» του Μάικλ Μπέι, πλάι στον Μπρους Γουίλις. Ο Γουίλις ήταν εκείνος που τον πρότεινε για το ρόλο του Τζον Κόφι στο «Πράσινο Μίλι», απογειώνοντας την καριέρα του.

Ο Ντάνκαν αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο τον περασμένο Ιούλιο.

Keywords
Αναζητήσεις
εξωσωματική και καλυψη εξοδων απο ταμειο στρατου, μάικλ κλαρκ ντάνκαν βαρος
Τυχαία Θέματα