Η …γυμνή αλήθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την Αλ Σάλεχ

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη και τα όσα είπε ο Αλ Σάλεχ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια «μπαρουτοκαπνισμένα» στελέχη της Κουμουνδούρου επικοινώνησαν με τον Neo διότι θυμήθηκαν τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ήταν τον Νοέμβριο του 2009, μερικές εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν η ηθοποιός και πολιτικός δέχθηκε λυσσαλέες, ρατσιστικές, αλλά και σεξιστικές επιθέσεις, επειδή είχε επιλεγεί από τον τότε υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, ως σύμβουλός του για θέματα μετανάστευσης. Η Αλ Σάλεχ είχε σχεδόν διασυρθεί τότε, καθώς εκτός από τα διάφορα άθλια ρατσιστικά σχόλια που δημοσιεύονταν σε sites και blogs, πολλοί είχαν ανασύρει και «αποκαλυπτικές» φωτογραφήσεις της από τότε που ήταν ηθοποιός και τις διακινούσαν με εμφανές σεξιστικό περιεχόμενο. Τότε, ήταν η Κουμουνδούρου το μόνο κόμμα που είχε αντιδράσει στον οχετό λάσπης κατά της Αλ Σάλεχ, με την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να εκδίδει στις 25 Νοεμβρίου του 2009 την εξής ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αήθη επίθεση που πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες ρατσιστές κονδυλοφόροι ιστότοπων και ιστοσελίδων ακροδεξιού προσανατολισμού ενάντια στη Συριακής καταγωγής ηθοποιό, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επειδή ορίστηκε σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης στο Γραφείο του Υφυπουργού κ. Βούγια. Είναι φανερό ότι οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι ενοχλούνται από την ανάληψη οποιουδήποτε δημόσιου αξιώματος από πολίτες που σύμφωνα με τη δική τους νοοτροπία δεν διαθέτουν «καθαρή» εθνική / φυλετική καταγωγή.

Είναι απόλυτα καταδικαστέο το γεγονός ότι στην προσπάθειά τους να σπιλώσουν την κ. Σάλεχ και ως γυναίκα, επιδίδονται σε ένα παραλήρημα πουριτανισμού χρησιμοποιώντας με απαράδεκτο τρόπο παλαιότερες φωτογραφήσεις της, που αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας της. Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες πρακτικές είναι να αποδεικνύουν τον επικίνδυνο ρόλο τους μέσα στην κοινωνία».

Αντίστοιχα άρθρα υποστήριξης της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ είχαν γραφτεί και στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», στην οποία χύθηκε πολύ μελάνι για την υποστήριξη της συριακής καταγωγής ηθοποιού.

Κοντολογίς, οι πηγές του Neo τον έκαναν να διαπιστώσει ότι μπορεί η Αλ Σάλεχ να μην θυμάται τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτήν, όμως, η Κουμουνδούρου έχει και μνήμη και αρχείο. Εκτός, βεβαίως, αν τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα: αν, δηλαδή, η σύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου θυμάται τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτήν, αλλά δεν διστάζει να λέει όσα λέει εναντίον του παρά ταύτα…

Keywords
Αναζητήσεις
αφροδιτη αλ σαλεχ γυμνη, αλ σαλεχγυμνη
Τυχαία Θέματα