Η φοιτήτρια «Ελληνίδα θεά» του Τσετσένου βομβιστή

Ο 19χρονος Τσετσένος, φαίνεται πως είχε τακτική επικοινωνία με μία Ελληνίδα, την Ε.Σ., συμφοιτήτριά του, στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Ντάρτσμουθ. Μάλιστα σε μήνυμά του στις 25 Μαρτίου, ο Τσαρνάεφ την αποκαλούσε «Ελληνίδα θεά». «Είσαι πολύυυ πιο όμορφη φυσικά», την πείραζε στις 31 Μαρτίου.

Λίγο αφότου κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του ως υπόπτου για τις επιθέσεις η νεαρή του έγραψε: «Εσύ είσαι αυτός; Δεν ήξερα ότι πήγες στο Μαραθώνιο!!!».

Πλέον η κοπέλα έχει σβήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπως γράφουν «Τα Νέα», ενώ φίλοι της σπεύδουν

να την υπερασπιστούν, «Αφήστε όλοι ήσυχη την Ε.Σ. Δεν είχε καμία σχέση με αυτή την τραγωδία».

Πολλές ώρες μετά την αιματηρή επίθεση στον τερματισμό του Μαραθωνίου της Βοστώνης ο 19χρονος τουίταρε τους εξής στίχους του Jay-Z: «Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης, άνθρωποι μείνετε ασφαλείς».

Μάλιστα συνέχισε να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Twitter και τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά μένουν σιωπηλοί και υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την αλήθεια, αλλά δεν τους ακούμε επειδή είναι η μειοψηφία». Αίσθηση προκαλεί και ένα tweet που έκανε την Τετάρτη: «Είμαι ένας τύπος χωρίς στρες».

Πάντως βρέθηκε και ένα δυσοίωνο μήνυμά του από τον Αύγουστο, το οποίο έλεγε: «Ο μαραθώνιος της Βοστόνης δεν είναι καλό μέρος να καπνίζεις πάντωας».

Keywords
Τυχαία Θέματα