Η Δούρου ιδρύει παράταξη

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, η περιφερειάρχης Αττικής θα ιδρύσει κανονική περιφερειακή παράταξη, μετεξελίσσοντας την εκλογική «Δύναμη Ζωής» στην συμπολιτευόμενη παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου. Τα αποκαλυπτήρια της παράταξης θα γίνουν σήμερα, στην ιδρυτική συνέλευση της «Δύναμης Ζωής» στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών, στον Χολαργό.

Ήδη, οι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού έχουν πιάσει δουλειά και έχουν αρχίσει τις περιοδείες, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα των τομέων τους. Ο λόγος για την Ερμίνα Κυπριανίδου (Κεντρικός Τομέας), του Γιώργου Γαβρίλη (Πειραιά), του

Σπύρου Τζόκα (Δυτικός Τομέας), του Γιώργου Καραμέρου (Βόρειος Τομέας), του Χρήστου Καπάταη (Νότιος Τομέας), του Πέτρου Φιλίππου (Ανατολικής Αττικής), του Γιάννη Βασιλείου (Δυτικής Αττικής) και του Παναγιώτη ΧΑτζηπέρρου (Νήσων).

Εκτός των τοπικών αντιπεριφερειαρχών, η Ρένα Δούρου θα ορίσει και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι θα είναι κάτι σαν «σκιώδεις υπουργοί» της «μικρής κυβέρνησης της Αττικής» και θα αναλάβουν συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια (υποδομές, οικονομικά, περιβάλλον κ.α.).

Ήδη, στη σημερινή ιδρυτική συνέλευση αναμένεται να οριστεί η Συντονιστική Γραμματεία της «Δύναμης Ζωής» αλλά και οι θεματικές επιτροπές που θα «τρέχουν» το έργο της περιφέρειας και θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την τοπική κοινωνία για να εντοπίζουν προβλήματα προς επίλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα