Η χάρη της Χάρητος στο Ηρώδειο

07:38 3/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Η κορυφαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου διάλεξε να συνεργαστεί με έξι σολίστες που ενώθηκαν για χάρη της σε Nouveau Sextet, σε τραγούδια που συνδέουν το άρωμα της Ανατολής με την επινοητικότητα της Δύσης, για μια μοναδική βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Τραγούδια νέα, παλιά, γνωστά και άγνωστα, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα ακόμη και κάποια με jazz διάθεση συνοδεύονται από είκοσι διαφορετικά όργανα και τη γεμάτη συναίσθημα φωνή της Χάρις Αλεξίου. Ένα μείγμα συγκίνησης

από την περιπλάνηση στις μουσικές του κόσμου, εκεί που το σύγχρονο τραγούδι συναντάει την παράδοση και γίνονται δύο κόσμοι μία ψυχή.

INFO: Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμές εισιτηρίων: VIP: 40 ευρώ, ζώνη Α: 35 ευρώ, ζώνες Β και Γ: 25 ευρώ, άνω διάζωμα: 20 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ, ανέργων: 5 ευρώ, ΑΜΕΑ: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Online, με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο https://buy.tickethour.com/festival-ww/showProductList.html. Τηλεφωνικά, με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210-3272000. Από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη) & Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Από τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και τα Καταστήματα Publuc με αγορά κουπονιού (Voucher).

Keywords
Τυχαία Θέματα