ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Παρουσία μόλις των δύο τρίτων της δύναμης της συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Δικαιολογημένα απόντες είναι οι Κώστας Τριαντάφυλλος, Φιλ. Σαχινίδης και Θεοδώρα Τζάκρη που βρίσκονται στο εξωτερικό, ο Δημ. Σαλτούρος που βρίσκεται στην Ξάνθη και ο Χρ. Αηδόνης

που είναι άρρωστος.

Οι Θάνος Μωραΐτης και Μάρκος Μπόλαρης βρίσκονται στη Βουλή, ενώ από καθαρή επιλογή απουσιάζουν Ανδρέας Λοβέρδος και Μίμης Ανδρουλάκης. Παρών πάντως στη συνεδρίαση είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Στο άνοιγμα της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «βαριά πολιτική ατμόσφαιρα» χαρακτηρίζοντας «μη τυχαίο» το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας για επίθεση κατά της πολιτικής σταθερότητας υποστήριξε ότι όσοι πιστεύουν ότι επιτιθέμενοι στο ΠΑΣΟΚ κάνουν καλό στην κυβέρνηση είναι απλώς ανόητοι, όσοι πιστεύουν ότι την πλήττουν είναι πονηροί και θα αποτύχουν, ενώ σε όσους επιθυμούν να πλήξουν τον ίδιο υπενθύμισε ότι μπορεί να σηκώσει βάρη στο όνομα της χώρας και της παράταξης .

«Δεν χειρίστηκα κανένα θέμα με δημαγωγικό και ανεύθυνο τρόπο αλλά θεσμικά, είπε αναφερόμενος προφανώς στη λίστα Λαγκάρντ για την οποία και ζήτησε να έρθει με πρωτοβουλία της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα