ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ!

12:45 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Θέλεις να σπουδάσεις κινηματογράφο; Και να διεκδικήσεις υποτροφία; Αν ναι, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Της Χαράς Ιωάννου

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και τέσσερις μήνες από την ιστοσελίδα μας, ήρθε η ώρα του μεγάλου διαγωνισμού για την ανάδειξη ενός νέου ταλαντούχου σκηνοθέτη. Το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και το cinemag.gr, σε συνεργασία με τη Σχολή Κινηματογράφου, Θεάτρου & Τηλεόρασης του Μητροπολιτικού Κολεγίου, θεσμοθετούν ειδική υποτροφία που θα επιτρέψει σε έναν

νέο ή μια νέα να πραγματοποιήσει σπουδές πτυχιακού επιπέδου στον κινηματογράφο.

Στο πλαίσιο αυτή της υποτροφίας, πρσφέρεται σε έναν επιλεχθέντα δωρεάν υποτροφία δύο ετών στο Πτυχιακό Πρόγραμμα Σκηνοθεσίας (BA Film & TV Directing), που περιλαμβάνει μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, σεναρίου, φωτισμού και άλλων πρακτικών πλευρών, καθώς και θεωρητικά μαθήματα.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο με σκοπό τη σφαιρική κάλυψη των απαιτήσεων του γνωστικού αντικειμένου της Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου / Τηλεόρασης, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Το περιεχόμενο του προγράμματος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Ψηφιακή Τεχνολογία και γενικότερα στις Νέες Τεχνολογίες που συνεχώς εξελίσσονται και εφαρμόζονται στην αγορά εργασίας.

Τι πρέπει να κάνετε; Στείλτε μας τη δική σας ταινία μικρού μήκους, το δικό σας βίντεο-κλιπ ή πειραματικό φιλμάκι και περιμένετε να επιλεγείτε!

Μπορείτε πλέον να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνοντας την ταινία σας (ανώτατη διάρκεια 10 λεπτά) σε DVD στην διεύθυνση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Σωρού 74, Αθήνα, Τ.Κ. 15125, και Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624), μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σας. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 17η Σεπτεμβρίου και ο τελικός νικητής, ο οποίος θα προκύψει μετά από επιλογή, θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας COSMOTE, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου, οι οποίοι δεν έχουν στο παρελθόν σπουδάσει σινεμά. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία των συμμετεχόντων ή το είδος της ταινίας.

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2106061413.

Keywords
Τυχαία Θέματα