Γιατί «καίγεται» για νίκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Και όμως, στον Ολυμπιακό υπάρχει και μεγάλη προσμονή αλλά και… άγχος για το ματς διότι πίσω από το παιχνίδι της Τούμπας κρύβεται ένας μεγάλος στόχος. Η εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή από τον πρώτο κιόλας γύρο γεγονός που θα βοηθήσει τους Πειραιώτες να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στις υποχρεώσεις τους στο Europa League από το Φεβρούαριο και μετά.

Για όσους παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα στο στρατόπεδο

του πρωταθλητή Ελλάδας, έχουν κατανοήσει ότι ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί σφόδρα την ευρωπαϊκή διάκριση η οποία, αν επιτευχθεί, θα χαρίσει τόνους κύρους στην ομάδα και θα της ανοίξει άλλους ορίζοντες.

Ενα πιθανό διπλό λοιπόν του Ολυμπιακού μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα θα απαλλάξει τους Πειραιώτες από το όποιο άγχος έχουν για τη διατήρηση των εγχώριο σκήπτρων και αυτομάτως η ευρωπαϊκή προοπτική θα αποτελέσει προτεραιότητα για το σύλλογο.

Είναι επίσης σχεδόν εκφρασμένη η πρόθεση των διοικούντων το σύλλογο για ουσιαστική και ποιοτική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έτσι ώστε οι πιθανότητες για την ευρωπαϊκή εκτόξευση να αυξηθούν σημαντικά. Την Κυριακή συμπερασματικά κρίνεται και ο χρόνος του μεταγραφικού σχεδιασμού. Η νίκη σίγουρα θα τον επισπεύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα