Για το διπλό ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Στο γήπεδο όπου ο Ατρόμητος πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ καλείται να φύγει με το διπλό, να κάνει το «δύο στα δύο» και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση από τους ομίλους του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενείται απόψε στις 20:00 (ΑΝΤ1) από την Άλκμααρ, μία ομάδα που στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο τον Αύγουστο για τα πλέι οφ, έδειξε ότι είναι άκρως επικίνδυνη, αρκεί

να μη της δώσεις χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς έχει στο μυαλό του μια ενδεκάδα με τους Νίνη, Λούκας και Τζαβέλλα στο βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, με τους Τζαβέλλα, Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Τζιόλης και Λαζάρ, με τους Στοχ και Λούκας στα άκρα και τον Νίνη σε πιο οργανωτικό ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Στέφανο Αθανασιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουμπ Στέφενς και σε αυτό το ματς -όπως στην πρεμιέρα κόντρα στην Σακτέρ- είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την εξέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα