Για κακούργημα παραπέμπεται ο Γ.Παπακωνσταντίνου

19:58 6/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Πιο ειδικά με ψήφους 234 «υπέρ», 21 «κατά», επτά «παρόν» τρία «λευκά» και ένα «άκυρο» η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών με το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Νωρίτερα ο πρώην υπουργός στην ομιλία του στη Βουλή υποστήριξε ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι εις βάρος του και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων «Δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που υπερασπίστηκε τον κ. Τσοχατζόπουλο στη Βουλή. Ο κ. Βενιζέλος ήταν».

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο ο Ευαγ. Βενιζέλος για να τον ρωτήσει «πού τα βρήκες αυτά τα στοιχεία που έδωσες στο Διώτη και δεν ξέρουμε τώρα τι να τα κάνουμε» ή ακόμη γιατί δεν ρώτησε την ίδια την Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο κάποιας συνόδου. «Εγώ προσπάθησα! Άλλοι πρέπει να απολογηθούν γιατί αυτή η προσπάθεια σταμάτησε», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου για την αδυναμία του Δημοσίου να αντλήσει έσοδα από τη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα