Δριβελέγκας: Να γίνει δημοψήφισμα στη Χαλκιδική

17:39 7/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι κάτοικοι της Ιερισσού δεν είναι ούτε κακοποιά στοιχεία ούτε τρομοκράτες. Εδώ και πάνω από 10 μέρες η αστυνομία έκανε προσαγωγές. Καλά τις έκανε αλλά και εκεί έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο διότι δεν εξηγούσε στις οικογένειες τι και πως όταν έμπαινε στα σπίτια τους, περιέγραψε ο Γιάννης Δριβελέγκας πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής. Κάλεσε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ και αύριο οι εισαγγελείς με την αστυνομία όχι με τα ΜΑΤ

να πάνε να κάνουν έρευνα στα σπίτια.

«Είναι εικόνα αυτή και συμπεριφορά; Εν πάση περιπτώσει ας καλούσαν οι εισαγγελείς τα ΜΑΤ. Κανείς δεν αρνείται ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της αλλά όχι να φθάνουμε στο σημείο να κάνουμε έρευνα στα σπίτια και να παίρνουμε μαθητές και μαθήτριες 15χρονες. Δεν είναι αυτό έρευνα. Χωριστήκαμε σε πράσινους και βένετους», είπε ο βουλευτής και πρότεινε τοπικό δημοψήφισμα.

«Ένας τρόπος υπάρχει. Της συνεννόησης και του διαλόγου. Και εδώ που φτάσανε τα πράγματα με ευθύνη και της δικής μου κυβέρνησης και του δικού μας υπουργού που δεν με ρώτησε οδηγούμαστε κάθε μέρα εδώ που οδηγούμαστε. Το πρόβλημα θα λυθεί τοπικό δημοψήφισμα. Φοβάμαι ότι αυτές οι εμμονές του νόμου και της τάξης μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσουν σε καταστάσεις που να θρηνήσουμε θύματα».

Είναι εντυπωσιακή δε η δήλωση του ότι…προσφέρεται να πάει και ο ίδιος μαζί με τον εισαγγελέα στις προσαγωγές για να αποτραπούν επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα