Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

17:00 9/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Αιχμηρός ο Γιάννης Δημαράς σε ομιλία του κατά την περιοδεία με το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να παραδώσει τη χώρα στους τοκογλύφους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τόνισε ότι ο εκλογικός νόμος

διχάζει τη Λαϊκή βούληση και αποδεικνύει πλήρως την αναξιοπιστία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως εξήγησε: «Δεν είναι δυνατόν το 35% να κυβερνά». Επικρότησε την θέση του Προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου που αρνείται κάθε συνεργασία με Βενιζέλο και Σαμαρά, διευκρινίζοντας ότι «και οι δύο υπέγραψαν δήλωση νομιμοφροσύνης στους τοκογλύφους».

Ωστόσο, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι: «Το σχέδιο συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως εμφανίζεται είναι ανεδαφικό». Σε αυτό το πλαίσιο, πρόκρινε την εθνική ομοψυχία μέσα από συνεργασίες των Ελλήνων, εξηγώντας ότι: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν στις τάξεις τους Έλληνες και της Λαϊκής Δεξιάς και του Κέντρου και Κεντροαριστερούς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τεχνητούς διαχωρισμούς προκειμένου να αγωνιστούν για το Έθνος τη Πατρίδα και τον Λαό».

Keywords
Τυχαία Θέματα