Φρένο σε δοσοληψίες και μετακινήσεις

Κριός

Η μεγαλειώδης ετήσια σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου στα μισά της εβδομάδας, σου θυμίζει πιο έντονα από ποτέ ότι ο δρόμος του να είσαι διαφορετικός, να είσαι ο εαυτός σου, πρωτότυπος, δημιουργικός και πάντα σε κίνηση, δράση και ένταση, είναι ένας δρόμος επαναστατικός και αρκετά μοναχικός, μιας και πρέπει – εκτός από ταμπού και καθεστώτα – να έρθεις σε ρήξη και με ανθρώπους, και μάλιστα εκείνους που αγαπάς περισσότερο.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων στο τέλος

της εβδομάδας σηματοδοτεί μία περίοδο όπου οι σχέσεις έχουν έντονο στοιχείο συμπόνοιας, ενσυναίσθησης, και ως ένα βαθμό και θυσίας. Ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο εγγυώνται ιδιαίτερα ήρεμες και γαλήνιες στιγμές, παρά το γεγονός ότι το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι μάλλον έντονο.

Δίδυμοι

Είναι σαφέστατα μία καλή εβδομάδα αυτή, για να σκεφτείς λιγάκι τα της δουλειάς σου, και είτε να βάλεις θεμέλια σε κάτι καινούργιο που σε έχει κεντρίσει και σου αρέσει πάρα πολύ, είτε να γίνεις δημιουργικός και καινοτόμος σε μία διαδικασία ή εργασία που έχει αρχίσει να βαλτώνει. Θα βρεις αρκετούς υψηλά ιστάμενους πρόθυμους να σταθούν δίπλα σου, ιδίως αν συμμαζέψεις τα μυαλά σου και στρωθείς να κάνεις λίγη σοβαρή δουλειά.

Καρκίνος

Άλλη μία εβδομάδα όπου έρχεται στο επίκεντρο μία εξ αποστάσεως σχέση, ή ίσως μία συζήτηση μεταφοράς της σχέσης σας και όλης της ζωής σας ίσως σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Κάτι τέτοιο θα σε ωφελούσε οικονομικά – πρέπει όμως κι εσύ να στοχεύσεις στο ήπιο, μακροχρόνιο κέρδος κι όχι στις εξάρσεις – φούσκες των ημερών. Σε ευκαιρίες γρήγορου πλουτισμού, ειδικά αυτές τις μέρες, κράτα πολύ μικρό καλάθι!

Λέων

Δεν θα με εξέπληττε διόλου η επανεμφάνιση ενός έρωτα από τα παλιά, κι όχι μόνο από τα παλιά – από άλλη πόλη, ή χώρα ίσως; Το θέμα όμως είναι αλλού: θα πρέπει αυτός ο έρωτας, είτε ως απλά σκέψη είτε ως φυσική παρουσία να σταματήσει να είναι το «happy place» σου κάθε φορά που οδηγείσαι σε συναισθηματικό ναυάγιο. Και ίσως να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να διαδέχεται το ένα ναυάγιο το άλλο ακριβώς επειδή ακόμα είσαι εκεί.

Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο, εξομαλύνει τις σχέσεις σου – αυτό είναι κάτι που το έχεις πολύ ανάγκη, κι όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά και οικονομικά. Έτσι, οι αιματηρές προσπάθειες του τελευταίου ενάμιση χρόνου να πάει καλά ένα καινούργιο εγχείρημα, επιτέλους μοιάζει να αποδίδουν. Επίσης, ω του θαύματος, οι οικείοι σου μοιάζει να σε ακούν και χωρίς να χρειαστεί να ουρλιάξεις. Κατόρθωμα!

Ζυγός

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου/Ουρανού είναι σαφής νύξη για ένα γεγονός που θα επιφέρει κοσμογονία στα ερωτικά σου. Με χαρακτήρα «κεραυνού εν αιθρία» θα φέρει τα πάνω κάτω για μία ακόμα φορά. Κι ενώ συμβαίνει αυτό, χρειάζεται παράλληλα να πρέπει να κινηθείς έξυπνα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, ενώ έχεις γίνει σαφώς ο/η εξομολόγος του γραφείου για τα ερωτικά όλων των υπολοίπων. Μήπως να άρχιζες να χρεώνεις; Λέω εγώ τώρα;

Σκορπιός

Η κινητικότητα και η εφευρετικότητα στον εργασιακό σου τομέα θα σταθούν ο μοχλός κίνησης και εξέλιξης της προσωπικής σου πορείας, αποδίδοντάς σου αργά αλλά σίγουρα τους πόρους που τόσο έχεις ανάγκη. Πέραν όμως αυτού, η Αφροδίτη στους Ιχθείς μιλά για ένα μυθικό έρωτα, που σε κάνει κυριολεκτικά άτρωτο στις ασχήμιες της καθημερινότητας και στην ανθρώπινη βλακεία. Ναι, κακώς λένε πως η βλακεία είναι αήττητη. Αήττητος είναι ο έρωτας που νιώθεις εσύ κι εκείνος/η.

Τοξότης

Η οικογενειακή θαλπωρή και η ωραία ατμόσφαιρα καλά κρατούν, και με την δυναμική σύνοδο Ήλιου – Ουρανού να συντελείται στον Κριό και στον 5ο σου ηλιακό οίκο, οι κεραυνοβόλοι έρωτες έχουν την τιμητική τους. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις συγκατοικήσεων και γάμων όμως: τόσο σοβαρές αποφάσεις καλό είναι να περιμένουν να περάσει ο δύσκολος Απρίλιος και οι εκλείψεις του! Από Μάιο το ξαναβλέπουμε!

Αιγόκερως

Η οικογενειακή κατάσταση είναι επιεικώς εκρηκτική, με θέματα σπιτιού (χτίσιμο, ανακαίνιση, μετακόμιση) να γίνονται αφορμή για επικούς καυγάδες. Με το πλανητικό σκηνικό να είναι «κόντρα» θα χρειαστεί όλη σου η αυτοκυριαρχία για να μην υπάρξει κάποια ξαφνική ρήξη ή χωρισμός. Χρησιμοποίησε όλη τη γλυκύτητα της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας για να εξηγείς ήρεμα και προσεκτικά πώς νιώθεις, τι θέλεις και πώς έχουν τα πράγματα!

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός συναντά τον Ήλιο στην ετήσια σύνοδό τους, στο πρωτοπόρο και έντονο ζώδιο του Κριού, κι εσύ γίνεσαι κάπως πιο απότομος από όσο χρειάζεται στην επικοινωνία σου και στις επαφές με αδέλφια και γείτονες. Ενδέχεται να υπάρξει καυγάς ή ακόμα και ρήξη με έναν/μία αδερφό/αδερφή, αλλά εσύ βγαίνεις από αυτό κερδισμένος τόσο ηθικά όσο και υλικά. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς αποκλείεται να σε αφήσει με άδεια χέρια.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι πιο γοητευτικός/ή από ποτέ, Ιχθύ! Τυο θέμα των ημερών είναι να δώσεις τη δέουσα προσοχή στα οικονομικά σου και να μην αφήσεις ξαφνικές εμπνεύσεις ή ένα υφέρπον ένστικτο τζόγου να σε καταστρέψουν. Κινήσου συντηρητικά, μη χαλάς περισσότερα από όσα βγάζεις και απέφυγε να χρεωθείς. Φρόντισε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται ως προς τις υποχρεώσεις σου, και όλα θα πάνε περίφημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα