Φορούσε εσώρουχο στη Eurovision η Καίτη Γαρμπή;

Ποια είναι αυτή; Η εμφάνισή της στη Eurovision το 1993, με την εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά αν τελικά φορούσε εσώρουχο, η λαϊκή τραγουδίστρια απάντησε: «Για να βάλω, λοιπόν, τελεία σε αυτό: Σε μια γάζα του φορέματος ήταν κρυμμένο και αυτό που έπρεπε».

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε Στις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με τη Χρυσή Αυγή,

που είχε ως επακόλουθο την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το μουσικό σχήμα: «Για τον χαρακτήρα του Νότη, δεν πιστεύω ότι το παρατράβηξε. Αν ήταν εδώ και τον ρωτούσες θα σου απαντούσε “και λίγα είπα”. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Παθιάζεται με τη δουλειά του, τα τραγούδια του, την πολιτική, τα πιστεύω του. Πώς να το κρύψεις όλο αυτό; Αυτός είναι ο Νότης», ενώ για την επιλογή της Δέσποινας Βανδή να αποχωρίσει από τη συνεργασία τους είπε: «Αν η Δέσποινα ένιωσε ότι κάτι την έθιξε, καλά έκανε και έφυγε. Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αυτό αλλιώς. Αν είχε πρόβλημα με τον συνάδελφο και συνεργάτη, πώς θα μπορούσαν να δουλέψουν κάθε νύχτα μαζί; Και να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται… Ήταν πολύ λογικό».

Πώς θα αντιδρούσε, όμως, η ίδια σε μια αντίστοιχη περίπτωση; Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Αν με πρόσβαλε προσωπικά – εξαρτάται, βέβαια, τι θα ήταν αυτό που θα λεγόταν – σε μια τέτοια περίπτωση, ναι θα έφευγα».

Keywords
Τυχαία Θέματα