Εξοφλούνται οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, και εφόσον έχουν εκταμιευθεί ως τότε τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης, αναμένεται να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, που παραμένουν απλήρωτοι επί έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ήδη, ότι τα χρήματα θα μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και θα αφορούν στο σύνολο των δεδουλευμένων τους που έχουν καθυστερήσει. Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν λάβει μόνο τα «δώρα», με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να αντιμετωπίζουν

πολύ σοβαρά προβλήματα.

Και ενώ η εξόφληση των εργαζομένων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της Ιπποκράτους, αμέσως μετά από αυτήν αναμένεται …εξορθολογισμός στα οικονομικά του κόμματος. Και μπορεί αυτός να έχει ήδη ξεκινήσει σε μία σειρά από λειτουργικές δαπάνες του κόμματος, βέβαιο θεωρείται όμως ότι στο εξής θα επεκταθεί και στο προσωπικό.

Αναμένονται δηλαδή απολύσεις, στο πλαίσιο της μείωσης του αριθμού των εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σε μία προσπάθεια δραστικής μείωσης των μηνιαίων εξόδων του κόμματος και προς αποφυγή νέας αδυναμίας πληρωμής τους σε λίγους μήνες από τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι επιτελείς της Ιπποκράτους διαβεβαιώνουν πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σε συνεννόηση με τους εργαζομένους και αφού τους εκτεθούν τα πλήρη δεδομένα, ώστε να βρουν από κοινού την δέουσα λύση…

Keywords
Τυχαία Θέματα