Εβδομάδα εκπλήξεων

08:17 3/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Η οικογένεια στο επίκεντρο: οι δικοί σου άνθρωποι πιο σημαντικοί από ποτέ, η ανάγκη σου να ζεις το σπίτι σου με τους αγαπημένους σου, να ανοίξεις τις πόρτες σου για φιλόξενες βραδιές στη βεράντα, πιο έντονη από ποτέ. Και ναι, κάτι τέτοιο είναι μία χαρά ψυχοθεραπεία, αυτή την τόσο απαιτητική περίοδο. Βλέπεις, όλα αυτά που σε περιμένουν έξω από την πόρτα σου και μακριά από τη φιλόξενη αγκαλιά των δικών σου δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα.

Ταύρος

Τα χρήματα στα χέρια σου είναι το θέμα των ημερών, και αν θέλαμε μία εικόνα για αυτό, θα ήταν το rollercoaster, το τραινάκι

του λούνα παρκ που ανεβαίνει, ανεβαίνει, και ξαφνικά βουτάει στο κενό. Αυτή την εβδομάδα δεν μπορείς να κινηθείς στο μέσο όρο στα οικονομικά σου, είσαι ή του ύψους ή του βάθους: προσπάθησε να αποφύγεις εξαπατήσεις και υπογραφές για πολύ σοβαρές οικονομικές κινήσεις, και θα είσαι ασφαλής.

Δίδυμοι

Τόσο η εβδομάδα, όσο και η εποχή γενικά, ευνοούν τους «αταίριαστους» ή και ασυμβίβαστους έρωτες. Μην εκπλαγείς αν την καρδιά σου κλέψει κάποιος/α με άλλη γλώσσα, θρησκεία ή κουλτούρα. Μην εκπλαγείς και αν διαπιστώσεις πως η διαφορετικότητα αυτή είναι εις θέσιν να σε κρατήσει πιστό/ή σε βαθμό που ούτε καν φανταζόσουν πως θα μπορούσες. Όλοι οι ερωτικοί προβολείς είναι πάνω σου, κοίτα να το εκμεταλλευτείς σωστά!

Καρκίνος

Αν θέλεις να εκτιμούν οι άλλοι (ιδίως ο/η εκάστοτε Ένας/Μία) το πόσο τρυφερό και δοτικό πλάσμα είσαι, θυμίσου πως η αγάπη και η φροντίδα δεν είναι κοτόσουπα να την τα»ισεις στους άλλους με το ζόρι. Όταν δεν αρχίζεις την ατέρμονη μίρλα και τα σενάρια συνωμοσίας είσαι super – κι αν τα σενάρια και οι συνωμοσίες έρχονται από μόνα τους στο μυαλό σου εκεί που κάθεσαι, κλείστους την πόρτα κάνοντας κάτι που σε κάνει να γελάς!

Λέων

Εάν ξανακούσω από σένα «what if…» για κείνη την παμπάλαια πεθαμένη ερωτική ιστορία, θα σε θυσιάσω σε μία σεμνή τελετή στην Πεντέλη, συνεννοηθήκαμε; Αντί για τέτοια, εστίασε καλύτερα στις ευκαιρίες καριέρας και έρωτα που ανατέλλουν στη ζωή σου, με αυτογνωσία, πειθαρχία, υπομονή και πίστη στον εαυτό σου. Κοινώς, δεν έχεις Κρόνο για άλλο πόνο, Λέοντα, και ο νοών νοείτω!

Παρθένος

Φιλοδοξία, καριέρα, δημόσια εικόνα, αναγνωρισιμότητα…όλα εφικτά, όλα μέσα στις δυνατότητές σου, αρκεί επιτέλους να το πιστέψεις. Αν αρχίζεις τα «ό,τι αγαπάω/χτίζω/ξεκινάω κλπ εγώ πεθαίνει» πολύ απλά έτσι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Αν, επίσης, αντί να σκίζεσαι να προωθείς, να πουλάς, να διαπραγματεύεσαι, εσύ μου παίζεις με τις ώρες farmville, επίσης μπροστά σου υπάρχει αδιέξοδο. Το καταλαβαίνεις νομίζω.

Ζυγός

Δεν έχεις χειρότερο από το ξεβόλεμα – τι λες λοιπόν για μία εβδομάδα όπου όλες οι γνωστές σου σταθερές ανατρέπονται, βάζοντας ένα τέρμα στην πραγματικότητα όπως την ήξερες; Ανατρίχιασες; Και πού να σου πω ότι προκειμένου να ξαναβρείς την πολυαγαπημένη ισορροπία στη ζωή σου, θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να τις τηρήσεις χωρίς πισωγυρίσματα, Ζυγέ!

Σκορπιός

Shake your moneymaker – και οικονομικό, και σεξουαλικό το υπονοούμενο, αλλά έτσι συμβαίνει όταν ενεργοποιείται ο 8ος οίκος σου με τέτοιο τρόπο. Τόσο το σεξ αυτό καθ’ εαυτό, όσο και τα χρήματα (του Άλλου) είναι τα μέγιστα θέματα αυτή την εβδομάδα, όπου τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δίχως αντάλλαγμα και κανένα συμβόλαιο δεν είναι δίχως «ψιλά» γράμματα στο κάτω μέρος του. Έσω έτοιμος!

Τοξότης

Γεννημένος τζογαδόρος, είναι η ώρα σου να ρισκάρεις, Τοξότη. Καλείσαι να γίνεις δημιουργικός (ή να γίνεις όσο πιο εργατικός μπορείς να γίνεις) ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, κάνοντας κυριολεκτικά ένα «άλμα πίστης». Ξέρεις πολύ καλά ποια είναι τα ταλέντα σου, και τώρα ήρθε η ώρα να τα ανασύρεις από τα υπόγεια που τα έχεις καταχωνιάσει, και να τα βάλεις να δουλέψουν για σένα, φέρνοντάς σου χρήμα και αναγνωρισιμότητα!

Αιγόκερως

Η ανάπαυση του πολεμιστή! Μία εβδομάδα όπου οι απίστευτα τρεξιματικοί ρυθμοί εργασίας και καθημερινότητας εξισορροπούνται από μία Αφροδίτη τρυφερή, που φέρνει κατανόηση και μοίρασμα στις προσωπικές σου σχέσεις, κάνοντας την αγκαλιά του άλλου το απαραίτητο απάνεμο λιμάνι για να βγεις μετά, μία ακόμα ημέρα, στον κοινωνικό/επαγγελματικό στίβο.

Υδροχόος

Κάποιος/α είναι ερωτευμένος/η…νομίζω; Χα, δεν πειράζει, Υδροχόε: ερωτεύσου σαν παιδί, ξαναγίνε παιδί, δημιούργησε τέχνη ή χαρά γύρω σου αν/επειδή αγαπάς και σε όσους σε κατηγορούν για παλιμπαιδισμό, απάντησε πως όχι απλά είσαι παιδί, αλλά ουσιαστικά δεν έχεις καν γεννηθεί, αφού προηγείσαι κατά πολύ της εποχής σου! Μετά, πάρε όλη αυτή τη ματιά στο μέλλον και εφάρμοσέ τη στον έρωτά σου ή στη σχέση σου, απογειώνοντάς τη με φρεσκάδα!

Ιχθείς

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και το ταλέντο σου στο φλερτ και τα σέξυ υπονοούμενα γνωρίζουν μέρες δόξης, Ιχθύ. Χρησιμοποίησέ το ακριβώς όπως όλα τα όπλα: με προσοχή, έχοντας στόχο και προσέχοντας να μη στραφεί εναντίον σου – κοίτα επίσης να έχεις πάντοτε κατά νου κυρίως το δικό σου συμφέρον. Απλά, αυτές ιδίως τις μέρες φρόντισε να έχεις δίκιο. Προπάντων αν είναι να εμπλακείς σε λεκτικές αψιμαχίες…

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα