ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Μετά τους Φουστέρ και Αμπντούν ο Ολυμπιακός δεν σταματά εκεί. Ετοιμάζεται να συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Ράφικ Τζεμπούρ.

Πήρε… φόρα και δεν σταματά. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συμφώνησε για νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2015) με τους Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν και ετοιμάζεται να πράξει το ίδιο και με άλλους.

Αρχικά με τον Ράφικ Τζεμπούρ, με τον οποίο έχουν γίνει προχωρημένες

συζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα λίγων ημερών να υπάρξει οριστική συμφωνία. Ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό και υπάρχει συμφωνία στα περισσότερα πράγματα και όπως όλα δείχνουν ο Τζεμπούρ θα υπογράψει σύντομα συμβόλαιο μέχρι το 2015 και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Σειρά παίρνουν οι Τοροσίδης, Χολέμπας και Μήτρογλου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Η πλευρά του Ολυμπιακού έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με τους τρεις ποδοσφαιριστές και το κλίμα δείχνει θετικό. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να μπουν σε λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθούν και αυτά τα τρία θέματα που απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να υπάρξει συζήτηση για ανανέωση και με τον Γιάννη Μανιάτη. Αν και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2014, ο Ολυμπιακός θέλει να τον «δέσει» από τώρα.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει για τον Ιανουάριο τον Χουάν Πάμπλο Πίνο. Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό εξτρέμ (ο οποίος μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης), η υπόθεση του οποίου θα προχωρήσει το Σαββατοκύριακο.

Οι εκπρόσωποι του Πίνο θα ταξιδέψουν στην Αθήνα την Παρασκευή για να συζητήσουν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ ο Κολομβιανός παίκτης θα έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο για να προπονηθεί για λίγες μέρες με τους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα, αφού όπως τονίζουν πρόκειται για μία μεταγραφή του Ιανουαρίου (αν φυσικά πραγματοποιηθεί) και η προσοχή τώρα είναι στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την πρεμιέρα της ομάδας στο εφετινό Champions League με τη Σάλκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα