Ερωτική αστρολογική εβδομάδα

07:36 5/8/2013 - Πηγή: Matrix24
Κριός

Η Νέα Σελήνη συντελείται στο φλογερό, ρομαντικό ζώδιο του Λέοντα, κι εσύ μαρσάρεις και πατάς γκάζι – κάνε το, πάτα γκάζι σε όλα. Αγκάλιασε, φίλησε, κάνε έρωτα, κάνε μία ερωτική εξομολόγηση που θα κάνει τον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» να ωχριά…αν όχι τώρα, με φεγγάρι στο Λέοντα, τότε πότε; Ο δε Ήλιος τριγωνίζει τον Ουρανό, και το ετήσιο φεστιβάλ υπερβολής είναι εδώ. Πού υπερβάλλεις; Σαν Κριάρι σε όλα: σήμερα όμως ειδικά, απαιτείς επικοινωνία στην καθημερινότητά σου όταν, όπως και όποτε θέλεις εσύ, με τον τρόπο που θέλεις εσύ – καθόλου δίκαιο, έτσι; Κάνε λίγο κράτει λοιπόν διότι ότι όψη είναι, θα περάσει. Εσύ όμως, θα μείνεις πίσω να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

Ταύρος

H Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι ζεστή, γενναιόδωρη και απαστράπτουσα, στον τομέα που συμβολίζει το σπίτι σου: μία λαμπερή μάζωξη με καλή μουσική, πολύ φλερτ κι εσένα οικοδεσπότη/δέσποινα είναι θαυμάσια ιδέα! Με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, το «εγώ» διογκώνεται με απαιτήσεις και φιλαυτία, αγνοώντας τόσο τα άλλα «εγώ» των γύρω του όσο και την ταπεινή, γκρίζα πραγματικότητα. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις πως είσαι ένα προσγειωμένο γήινο ζώδιο που δε ζει με αέρα κοπανιστό…

Δίδυμοι

Η επικοινωνία ήταν, είναι και θα είναι το φόρτε σου. Με την Νέα Σελήνη στο Λέοντα από σήμερα, το να γοητεύεις τα πλήθη θα σου είναι τόσο εύκολο όσο ήταν και για τον Παγκανίνι το να παίζει βιολί! Το δε τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού προτρέπει σε υπερβολές ως προς τις απαιτήσεις σου από τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα. Θέλεις; Θέλε, απαντούν τα άστρα – κι αν είσαι τόσο μάγκας, Διδυμάκι, βγες εκεί έξω και απέκτησε όσα θέλεις.

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στο Λέοντα και στο 2ο ηλιακό σου οίκο, λίγο θέλεις για να ξεπαραδιαστείς προκειμένου να σε προσέξει/επιλέξει ο/η εκλεκτός/ή σου. Είναι στ’ αλήθεια το όνειρό σου να είναι μαζί σου επειδή εσύ πληρώνεις για το ρομαντικό διήμερο στο Αγκίστρι; Χμ. Όσο για το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, η λογική, ορθολογιστική σκέψη «καπελώνεται» από φοβίες, φόβους, ανασφάλειες για την εμφάνισή σου και άλλα «Καρκινίσια». Ώχου, λέω.

Λέων

Έλα, τυχερούλι – νέο φεγγάρι στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να μάθουν ως και οι πέτρες το πόσο θεότητα είσαι. Κι επειδή η αστρολόγος σου είναι Σκορπιός, θα σου πει πως είναι η κατάλληλη εποχή για πληρωμές με το ίδιο νόμισμα και το περίφημο γκουρμέ –κρύο-πιάτο της εκδίκησης. Όσο για το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει εκ φύσεως βαράει κόκκινο – προσπάθησε να συγκρατήσεις ερωτικές εξομολογήσεις που δεν θα τις θυμάσαι καν τον άλλο μήνα, καθώς και έξοδα υπέρ του ιερού αγώνος (Σ.τ.Μ.: αυτά που έκανες κάποτε (500 ευρώ εσώρουχα για να εντυπωσιάσεις, πχ) να τα ξεχάσεις…)

Παρθένος

Από αισιοδοξία σκίζουμε! Και πώς όχι, με τη Νέα Σελήνη από σήμερα στο Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο; Φωτίστηκε το μέσα σου! Όσο για το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, το να οδηγηθείς σε υπερβολές σε ό,τι αφορά στα θέλω σου και στη δημόσια εικόνα σου είναι πολύ εύκολο ακόμα και για σένα, το προσγειωμένο παιδί της Γης (σκέψου οι Πύρινοι και οι Αέρινοι, δηλαδή…για τα πανηγύρια!…) Επίσης, τι στ΄ αλήθεια θα μπορούσε να κάνει έναν Παρθένο φαφλατά στον έρωτα; α) να τον μεθύσεις β) να παίζει Ερμής στο Λέοντα. Ποια είναι η σωστή απάντηση, ε;

Ζυγός

Το έχεις ακούσει το «έχει κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια»; Ε, ιδού μία πορτοκαλιά – όχι κυριολεκτικά, αλλά αυτή η Αφροδίτη σε καλές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης μια χαρά πορτοκ…εε, μια χαρά αποτελέσματα φέρνει. Η δε Νέα Σελήνη στο Λέοντα παίρνει το φιλικό σου περιβάλλον και το κάνει ερωτική αρένα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για γνωριμία που θα ξεκινήσει ως «φιλική», ή βγάλε τα μάτια σου ελεύθερα με το φίλο/η που ποτέ δεν είδες αθώα. Προσέχουμε όμως, με τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ό,τι παρουσιάζεται ως ερωτική ευκαιρία έχει περισσότερους από έναν λάκκους! Και δεν υπάρχει καν μία φάβα.

Σκορπιός

Ομιλώντας περί συμμάχων, σήμερα η Νέα Σελήνη εισέρχεται εν χορδαίς και οργάνοις στο Λέοντα, και στον τομέα που ορίζει τη δημόσια εικόνα σου. Ο ούτως ή άλλως συγκλονιστικός μαγνητισμός σου (δώρο του μπαμπά Πλούτωνα) για το προσεχές διάστημα στάζει ΚΑΙ μέλι. Εκείνος ο ανεκπλήρωτος έρωτας, δε, που τον βάφτισες φιλία για να μην τον χάσεις εντελώς (ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, έτσι;) ενδέχεται να διογκωθεί ως συναίσθημα σε βαθμό δύσκολο να τον ελέγξεις. α) η πληγή πονά περισσότερο από ποτέ και β) αν το φέρει η ώρα και η στιγμή και επέλθει σεξ, θα είναι bigger than life. Αυτά.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, αν υπάρχει κάποιος/α από τον/την οποίο/α εξαρτάται η περαιτέρω εκπαίδευσή σου, η εξέλιξή σου και η πορεία σου, τώρα είναι η ώρα να τον/την καλοπιάσεις και γοητεύσεις! Ο Ήλιος, πάλι, τριγωνίζει τον Ουρανό κι εσύ ξεμυαλίζεσαι με έναν/μία γοητευτικό αλλοδαπό/ή. Πριν βιαστείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου στα παγωμένα φιορδ ή στο εξωτικό Τζιμπουτί, θυμήσου ότι το χαρακτηριστικό των ημερών είναι η υπερβολή.

Αιγόκερως

Στο σεξ, παίρνεις το αίμα σου πίσω: από σήμερα η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σου αλλάζει και τα φώτα, με την καλή την έννοια. Επίσης, υπερβολής το ανάγνωσμα, και προσέχεις το σώμα και την υγεία σου για να έχεις! Και τα νεύρα σου τα προσέχεις, και τη γλώσσα σου κρατάς και δε λες όλα όσα σκέφτεσαι, γιατί ό,τι παραπάνω πεις σήμερα θα είναι τρομερά δύσκολο να μαζευτεί αύριο.

Υδροχόος

Αντί να αναπολείς την Ανάφη ή να ονειρεύεσαι τα Ιμαλάια, δεν εκμεταλλεύεσαι τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σου ζωής; Και τα Ιμαλάια εκεί είναι, δε φεύγουν. Κι άμα, δηλαδή, φύγουν, το πρόβλημά μας είναι μεγαλύτερο και ομαδικό, κατάλαβες; Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα η σωματική ύφεση που σε ταλαιπωρούσε μέρες πάει περίπατο και συντόμως θα είσαι τσούτσουρος και μαϊντανός. Κάνε τα όλα, και κάνε τα τώρα, και πάρε μαζί και το έτερο ήμισύ σου, θα περάσετε τέλεια!

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης, όμως, έχεις ουκ ολίγες ιδέες για να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή – πολλές, και πονηρές! Στο φλογερό Λέοντα η Νέα Σελήνη, σε προικίζει με την καλή υγεία και τις σωματικές αντοχές που απαιτούνται για να ανταπεξέλθεις στο ανωτέρω project! Από εμάς φτου σκόρδα και σίδερο στα νεφρά σας επίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα