ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ «ΦΛΑΣΑΚΙ» ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Ίχνη ενδεχόμενης ηλεκτρονικής παρέμβασης, με αποτέλεσμα να έχουν διαγραφεί ονόματα καταθετών από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ θα αναζητήσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η έρευνα υπό την εποπτεία του προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μαν. Σφακιανάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικ. Παντέλη που είναι αρμόδιος για το οικονομικό

έγκλημα.

Με αφορμή επίσκεψη του κ. Σφδακιανάκη στον Άρειο Πάγο για άλλο ζήτημα , ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έθεσε το ερώτημα εάν η υπηρεσία του μπορεί να ανιχνεύσει πιθανή παραποίηση στο «φλασάκι» με την «λίστα Λαγκάρντ».

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος επισκέφτηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με την άλλη λίστα, αυτή με τα ονόματα των 36 πολιτικών (νυν και τέως υπουργών, βουλευτών, κ.λπ.) οι οποίοι φέρονται να έχουν παράνομο πλουτισμό. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε διάβημα στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό για την διαρροή της λίστας με τα ονόματα των 36, ενώ ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι έχει δώσει σαφή παραγγελία να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τους πολιτικούς κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα