Ενόχληση στην Ιπποκράτους

23:15 7/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ενόχληση έχει προκαλέσει στην Ιπποκράτους η αποψινή «μάζωξη» στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Ιντερκοντινένταλ, που ενώ ξεκίνησε ως μία συνάντηση της ομάδας των «πρώην υφυπουργών», διευρύνθηκε σημαντικά, καθώς παραβρέθηκαν πάνω από 20 βουλευτές και πρώην βουλευτές του κόμματος.

Μεταξύ των «διοργανωτών» ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά και οι πρώην υφυπουργοί, που θεωρούνται πολύ κοντά στο «Παπανδρεϊκό μπλοκ» Σωκράτης Ξυνίδης,

Θάνος Μωραΐτης, Μανώλης Όθωνας,Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Πεταλωτής και Γιάννης Δριβελέγκας, με τους δύο τελευταίους πάντως, να μην παραβρίσκονται τελικά, ο κ. Πεταλωτής λόγω τροχαίου ατυχήματος που τον ανάγκασε να επιστρέψει στην Κομοτηνή και ο κ.Δριβελέγκας επικαλούμενος το σπασμένο από μέρες πάντως χέρι του…

Στην πρόσκληση στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ πάντως ανταποκρίθηκαν ακόμα στελέχη όπως ο Ανδρέας Μακρυπίδης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου ,ο Σταύρος Αρναουτάκης, η Αφροδίτη Παπαθανάση, η Μαρία Θεοχάρη, η Λίτσα Κουρουπάκη, ο Παντελής Ασπραδάκης, ο Νίκος Ζωίδης, ο Νίκος Τσώνης κ.α.

Μέλη της υπό διαμόρφωση «ομάδας», διαβεβαίωναν ότι δεν βρίσκεται ʽπίσω τουςʼ ο Γιώργος Παπανδρέου και πως το μόνο που τους ενώνει είναι η ανησυχία τους για την πορεία της χώρας και του κινήματος. Παραδέχονταν πάντως λίγες εβδομάδες πριν από το συντακτικό συνέδριο του κόμματος, τη διάθεσή τους να εξετάσουν την προοπτική συγκρότησης μίας τάσης στο εσωτερικό του.

Η όλη «κίνηση» έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην Ιπποκράτους, με συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην την βλέπουν με καθόλου ʽκαλό μάτιʼ. Ιδιαίτερη ήταν η ενόχληση για τη συμμετοχή του Φίλιππου Σαχινίδη, δεδομένου ότι είναι υπεύθυνος για την Οικονομική Πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου. Δεν είναι λίγοι, δε, όσοι βλέπουν και την …σκιά του Γιώργου Παπανδρέου πίσω από την «ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα