Ένας …πυρηνικά επιδραστικός Πλούτωνας

08:35 2/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μία εβδομάδα που θα την απολαύσεις, Κριάρι μου. Γιατί; Μα, διότι πρόκειται για μία εβδομάδα δύναμης – ή, τουλάχιστον, μία εβδομάδα κατά την οποία έρχεσαι σε επαφή με τη δύναμη που διαθέτεις εσύ να διαμορφώνεις τη ζωή σου, την εικόνα σου και, γιατί όχι, το βαθύτερο εαυτό σου όπως επιθυμείς. Ευνοούνται πολύ τα νέα ξεκινήματα και οι αποφάσεις ζωής, ευνοείται κάθε προσπάθεια να βελτιώσεις την υγεία, το σώμα και την καθημερινότητά σου, καθώς και η εστίαση σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου.

Ε, και μια ψιλομελαγχολία που θα σε πιάσει εκεί γύρω στη Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, προσπέρασέ τη. Άλλωστε σε περιμένει ένα θαυμάσιο φθινόπωρο!

Ταύρος

Εάν αυτή την εβδομάδα δεν έχεις κοσμοϊστορικά γεγονότα ή αποφάσεις (δικές σου ή/και άλλων) στον τομέα Έρωτας και Σχέσεις, δεν ξέρω πότε θα τις έχεις. Βλέπεις, τόσο ο Ήλιος στην αρχή της εβδομάδας (2/9) όσο και η Νέα Σελήνη λίγο μετά (5/9) θα σχηματίσουν όψη τριγώνου με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, διευκολύνοντας τη ροή αυτής της ασύλληπτης ενέργειας στους εμπλεκόμενους τομείς. Ποιοι είναι αυτοί; Χμ…ο 5ος ηλιακός σου οίκος του Έρωτα και της Δημιουργίας, και ο 9ος του Νοήματος της ζωής. Χρειάζεται άραγε να πω πως, όσοι από σας θέλουν να γίνουν γονείς δε θα βρουν καλύτερες ημερομηνίες για να το προσπαθήσουν;

Δίδυμοι

Έφτασε η μέρα που θα το πω και αυτό για Δίδυμο, αλλά η εβδομάδα προοιωνίζει κέρδη από ή μέσω της Οικογένειας και του πατρικού σου σπιτιού, καλό μου πλάσμα. Κέρδη τόσο ηθικά, ή συναισθηματικά, όσο και υλικά – κι αυτά τα τελευταία στις μέρες μας δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα, ε; Ευνοούνται πολύ οι αποφάσεις για συγκατοίκηση και γάμο (θα είναι μία πολύ επικερδής ερωτική συμφωνία σε κάθε επίπεδο!), αλλά και κάθε ενασχόληση με το σπίτι σου: ανακαινίσεις ή διακοσμήσεις στο βαθμό που σου είναι εφικτό θα σου φτιάξουν τη διάθεση, και μαζί με το χώρο σου θα προετοιμαστείς κι εσύ για ένα πολύ καυτό φθινόπωρο!

Καρκίνος

Πόσα από τα προβλήματά σου σε αυτή τη ζωή ξεκίνησαν επειδή δεν είπες αυτά που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε, σε αυτόν/ή που έπρεπε, καλό μου Καρκινάκι; Story of my life, θα μου πεις – κι εγώ θα σου πω πως αυτή την εβδομάδα έρχονται κάποια πανίσχυρα τρίγωνα και πλανητικές συγκυρίες για να το αλλάξουν αυτό. Για λίγο ή για πάντα; Αυτό είναι στο χέρι σου. Αν και, νομίζω, πως τόσο το τρίγωνο του Ήλιου με τον πυρηνικό Πλούτωνα στις 2/9 όσο και οι πανίσχυρες όψεις της Νέας Σελήνης στις 5 του μήνα δε θα σου αφήσουν και πολλά περιθώρια. Επίσης, με τον ευεργετικό Δία στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στις 8/9, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια εξαιρετική νέα γνωριμία.

Λέων

Με τον Άρη να έχει προχωρήσει στο ζώδιό σου για τα καλά, θαύμα θαυμάτων αποτελεί και μόνο το γεγονός ότι έχεις βρει χρόνο και μας διαβάζεις, Λιοντάρι μου. Πολύ καλά κάνεις και μας διαβάζεις, όμως, διότι μόνο καλά νέα σου έχουμε: το 2ο ετήσιο τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα για φέτος συντελείται στις 2/9, και κάνει διπλή δουλειά. (α) Ξαναστήνει στα πόδια του το αξιακό σου σύστημα που σου το είχαν κάνει γαϊτανάκι οι διάφοροι. Είσαι Λέων, ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι καθώς και την αξία του καθενός που σε πλησιάζει, κι αυτό είναι καιρός να το θυμηθείς. (β) Πέρα από οτιδήποτε άλλο, η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετική για τα οικονομικά σου, προσφέροντάς σου, εκτός των άλλων, και νέες ευκαιρίες στο επαγγελματικό επίπεδο. Μια χαρά!

Παρθένος

Ναι, το ξέρω πόσο άβολα αισθάνεσαι να είσαι στο φως των προβολέων, καλέ/ή μου Παρθένε! Όμως αυτή την εβδομάδα όλα περιστρέφονται γύρω από σένα, και πολύ καλά κάνουν. Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, άρα ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου. Στο ζώδιό σου συντελείται και η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, και με τις όψεις της λειτουργεί λίγο ως καλή νονά νεράιδα, φέρνοντάς σου καλοτυχία τόσο σε θέματα καλλιτεχνικά και δημιουργικά, όσο και στα ερωτικά σου. Στον τομέα των ερωτικών, δε, στη θέση σου δε θα απέκλεια καθόλου το φιλικό περιβάλλον. Μήπως κάποιος/α δε σε βλέπει και τόσο σα «φιλαράκι»; Για κοίτα καλύτερα!

Ζυγός

Έχεις ακούσει που λένε πως όλα τα καλά ξεκινούν από μία ευχή, κι από την δική μας εσωτερική διάθεση; Αυτό ακριβώς είναι το μαγικό ραβδάκι που κρατάς αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ! Η …ενεργειακή δεξαμενή από την οποία αντλείς όλο το κουράγιο, τη δύναμη, τη χαρά και την αισιοδοξία δεν είναι άλλη από την Οικογένειά σου, το σπίτι σου. Έρχεσαι όμως σε επαφή και με τον «μυστικό» σου, ιδιωτικό, παντοδύναμο εαυτό, το ατσάλινο χέρι που όλοι ξέρουμε πως κρύβεις σε ένα βελουδένιο γάντι. Η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξαναβρείς τη χαμένη σου καλή διάθεση, αλλά και για να ασχοληθείς με τα της οικογένειας και του σπιτιού. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 σε οπλίζει με όλα όσα χρειάζεσαι για ένα υπέροχο φθινόπωρο.

Σκορπιός

Ναι, Σκορπιέ, ξέρω πολύ καλά πως εδώ και καιρό – και για πολύ καιρό ακόμα- ο Κρόνος στο ζώδιό σου μοιάζει να σκιάζει τα πάντα, σα μαύρη πλερέζα. Όμως, αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι όλα μαύρα. Αντιθέτως! Όταν ο κυβερνήτης σου, ο παντοδύναμος Πλούτωνας τριγωνίζει από τον Αιγόκερω αρχικά τον Ήλιο (2/9) και εν συνεχεία τη Νέα Σελήνη (5/9), αυτό αναμφισβήτητα είναι ένα σινιάλο ότι ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος ενδιαφερόντων, και ευκαιριών. Αν λάβουμε υπ’ όψιν και το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου-Δία στο τέλος της εβδομάδας, θα έλεγα πως απλώς έχεις να εκμεταλλευτείς άμεσα την καλή σου τύχη κι ό,τι αυτή θα σου φέρει!

Τοξότης

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η πρόβλεψή μου σε βρίσκει ξεχασμένον/η σε κάποια σκηνή, σε μία ερημική παραλία, να καταβάλεις φιλότιμες προσπάθειες να κάνεις το καλοκαίρι να διαρκέσει ως το Δεκέμβρη. Θα σε στενοχωρήσω ως προς αυτό, Τοξότη: το φθινόπωρο είναι προ των πυλών, το ίδιο όμως είναι και πολλά καλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτο και καλύτερο, η καριέρα σου αλλά και η δημόσια εικόνα σου, όπου οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας αποτελούν το καλύτερο υπόβαθρο για να την απογειώσεις. Νέοι κύκλοι εργασιακοί, καινούργια projects, νέοι συνεργάτες και όλα αυτά με θαυμάσιες οικονομικές προδιαγραφές. Μήπως άλλαξες γνώμη για τα περί ατέλειωτου καλοκαιριού;

Αιγόκερως

Επέκταση, επέκταση, κι επέκταση! Ο σκοτεινός, παντοδύναμος Πλούτωνας, έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο ζώδιό σου, κι από κει κάνει τα μάγια του ανενόχλητος. Μάγια πολύ ευεργετικά, στην περίπτωσή σου, Αιγόκερε! Τόσο το τρίγωνό του με τον Ήλιο στις 2/9, όσο και το δεύτερο τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη στις 5/9, μιλούν για μακρινά ταξίδια που ανοίγουν τους ορίζοντες και φέρνουν ευκαιρίες, για κερδοφόρες δοσοληψίες με το εξωτερικό ή/και με ξένους, αλλά και για περαιτέρω επιμόρφωση και ανοίγματα. Εξαιρετικά πιθανό είναι το κέρδος και η επέκταση να αφορούν τον/τη σύντροφο, και ως εκ τούτου να ωφεληθείς και εσύ. Η εβδομάδα πάντως, είναι ό,τι πρέπει και για ένα ωραίο, μακρινό ταξίδι για δύο!

Υδροχόος

Τόσο ο Ήλιος (2/9) όσο και η Νέα Σελήνη (5/9) βρίσκονται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την κοινοκτημοσύνη με το σύντροφό σου σε όλα τα επίπεδα, και το βαθύτερο δυνατόν ψυχικό μοίρασμα. Το ένα μετά το άλλο, τριγωνίζουν τον πανίσχυρο και μεταμορφωτικό Πλούτωνα, από τον Αιγόκερω και τον 12ο ηλιακό σου οίκο. Η ενέργεια που σε κινεί και σου δίνει ρεύμα, δεν είναι άλλη παρά η αγάπη του/της συντρόφου σου και το «μαζί». Μαζί του/της, μπορείς να κινήσεις βουνά. Αλλά, όπως μας λέει ο Άρης από το Λέοντα, κανένα βουνό δεν είναι πιο δύσκολο να μετακινηθεί από το δικό σου «εγώ» και τις πεποιθήσεις σου. Αυτή η εβδομάδα είναι ό,τι πρέπει για να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι τον/την Άλλο/η όσο και το οξυγόνο που αναπνέεις.

Ιχθείς

Όλα, μα ΟΛΑ συμβαίνουν στον τομέα του/της Σημαντικού/ής Άλλου/ης της ζωής σου, Ψάρι μου αγαπημένο. Πρώτα ο Ήλιος στις 2/9 και κατόπιν η Νέα Σελήνη στις 5/9, τριγωνίζουν τον πανίσχυρο Πλούτωνα, και σε στρέφουν προς μία επιλογή συντρόφου που, για πρώτη ίσως φορά εδώ και πολύ καιρό, (α) φροντίζει εσένα και τις ανάγκες σου και (β) τονώνει και «ανεβάζει» και τη δημόσια εικόνα σου – και όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα μάζευες πλάι σου πάντα τον κάθε αναξιοπαθούντα, ή απλώς ανάξιο. Ο έρωτας έχει σαφώς την τιμητική του αυτή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, το ίδιο κι η συντροφικότητα. Αλλά έχεις μάθει πλέον τα μαθήματά σου, και το φθινόπωρο που έρχεται θα σε βρει όχι στη θέση του θύματος, αλλά του/της νικητή/τριας. Καιρός ήταν, θα έλεγα!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
πλουτωνας, νέα, life, καιρος, φως, καλοκαιρι, αρης, αθηνα, ελλαδα, μετάφραση, facebook, βιβλια, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, αξια, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, μιλα, παρελαση, μετάφραση, γνωμη, δουλεια, καριερα, λεων, οξυγονο, οριζοντες, οψη, σεληνη, τα νεα, τυχη, υγεια, φως, ωρα, αγαπη, αισιοδοξια, βουνα, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γνωριμια, γονεις, δευτερο, δυναμη, δικη, διδυμο, ευκολα, ελισαβετ, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, επρεπε, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, εστιαση, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηλιος, θαυμα, εικονα, οικο, κυκλος, κρονος, λιονταρι, μαγια, ματια, μπορεις, νονα, παντα, ο ηλιος, οικος, οικογενεια, περιβαλλον, ροη, προβληματα, ρευμα, σιγουρη, συνεχεια, σωμα, σπιτι, ταξιδια, τι ειναι, φθινοπωρο, φορα, χερι, χαρα, ψυχικο, γλωσσες, life, μοιαζει, οψεις, ποδια, ψαρι, σκηνη, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, υλικα, υπεροχο, βουνο, ωραιο
Τυχαία Θέματα