Ένας ικανός επαγγελματίας για το Χαλάνδρι

Δεν είναι μόνο, για παράδειγμα, η υποψηφιότητα του Γιώργου Θωμά, σημαντικού συνεργάτη της Μελίνας και εργάτη του πολιτισμού, που δίνει μια άλλη προσέγγιση στα θέματα του Δήμου, πιο ουσιαστική και ποιοτική. Είναι και οι άνθρωποι που στρατεύονται μαζί του.

Επιστήμονες, άνθρωποι της εργασίας, νέοι με οράματα, ώριμοι και έμπειροι επαγγελματίες. Αυτός ο συνδυασμός μιας εναλλακτικής, πολιτιστικής θεώρησης με την γνώση και την ικανότητα χειρισμού δομικών και καθημερινών προβλημάτων συναντάται σε αρκετές υποψηφιότητες του συνδυασμού. Μία από αυτές είναι και του οικονομολόγου και πολύπειρου στελέχους

του χρηματοπιστωτικού τομέα Δημήτρη Λεκκού.

Ο Δημήτρης Λεκκός, που ζει και μοιράζεται την καθημερινότητα του Χαλανδρίου εδώ και 20 χρόνια έχει περάσει από πολλές και σημαντικές διευθυντικές και διοικητικές θέσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – σήμερα είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΔΕΣΦΑ, εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου. Το κυριοτερο όμως για τον Δημήτρη Λεκκό είναι ότι η πολύτιμη αυτή εμπειρία του δένει, κατά κοινη παραδοχή όσων τον γνωρίζουν καλά, μ’ ένα πνεύμα ζωηρό, δημοκρατικό, μαχητικό κι ένα ήθος ανεπίληπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα