Κοντσίτα: Από εργοστάσιο επεξεργασίας ψαριών στην κορυφή της Ευρώπης

«Για μένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Αλλά και για την κοινωνία μας, μου έδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον, δεν οπισθοδρομούν με σκέψεις του παρελθόντος. Περάσαμε ένα μήνυμα», ήταν τα πρώτα λόγια της Conchita Wurst στο Press Conference, μετά τη θριαμβευτική της νίκη στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision που έγινε στην Κοπενγάχη της Δανίας με το κομμάτι «Rise Like A Phoenix».

Η drag queen,

που από την αρχή συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα φαβορί του μουσικού διαγωνισμού, κατάφερε να εντυπωσιάσει την Ευρώπη με την ανατρεπτική εμφάνισή της τους περίπου 11 χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλύσει το «B&W Hallerne» στάδιο της Κοπεγχάγης και να συγκεντρώσει 290 βαθμούς που την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η «γυναίκα με τα μούσια» έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο ολόχρυσο φόρεμα της και γέμισε τη σκηνή με την πληθωρική παρουσία της και τον εντυπωσιακό πύρινο Φοίνικα, ενώ φεύγοντας από τη Δανία, θα έχει στις βαλίτσες του (ή της) και την επόμενη διοργάνωση του μουσικού διαγωνισμού.

Ο Thomas «Tom» Neuwirth, όπως είναι το αληθινό όνομα της Conchita Wurst, ασχολείται επαγγελματικά με την διακόσμηση, ενώ στη χώρα του αποτελεί «σύμβολο ανεκτικότητας και καλλιτεχνικής ελευθερίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα