Ένα ένα αποχωρούν τα φαβορί από το «Just the 2 of us»

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Courtney Parker αποχαιρέτησαν το σόου του Mega, στο χθεσινό 9ο live. Στη... σέντρα βρέθηκε και το ζευγάρι των Ιβάν Σβιτάιλο και Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι τελικά θα συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια απρόσμενη, αλλά συγκινητική εξομολόγηση: «Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε ως εδώ. Θα 'θελα να πω όμως κάτι πιο σημαντικό. Είμαι ένα παιδί που στα παιδικά μου χρόνια δέχτηκα πολλή ψυχολογική

βία και είναι πολύ για εμένα ότι έφτασα εδώ και θέλω να αφιερώσω όλο αυτό σε όλα αυτά τα παιδιά».

«Είσαι πολύ μεγάλο ταλέντο Μίνωα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και μπράβο σου για το θάρρος να πεις όλα αυτά για το bullying», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ η Ρούλα Κορομηλά επεσήμανε «Εγώ γνώρισα ένα παιδί με τεράστιο ταλέντο. Και χάρηκα πολύ».

Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης, απευθυνόμενος στον ηθοποιό, παραδέχτηκε ότι όλα αυτά που είπε ήταν πολύ σημαντικά και ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει με τις δυσκολίες και πιθανότατα η αγάπη και η προσοχή να οφείλεται σε όλα αυτά που έχεις ζήσει».

Aκολούθησε ένα δυνατό χειροκρότημα από το κοινό και ένα θερμό φιλί στον ηθοποιό από την Ζέτα Μακρυπούλια που μίλησε για τον ίδιον με τα καλύτερα λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα