ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΠΟ εξέφρασε την αντίθεσή της με τις… ροζ χορηγίες ομάδων και βάζει φρένο σε τέτοιες καταστάσεις, προβάλλοντας θέμα ηθικής.

Η απόφαση του Βουκεφάλα να βάλει χορηγό φανέλας τον… «Οίκο Εποχής Σούλα», είναι γνωστή είδηση και έκανε το γύρο των ΜΜΕ. Πρόσφατα, τον ίδιο δρόμο με αυτόν της ομάδας της Λάρισας ακολούθησε και ο Ολυμπιακός

Χαλκίδας, ο οποίος επέλεξε για χορηγό κατάστημα ερωτικών ειδών.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε πολλούς συντηρητικούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θεωρούν ότι αυτές οι κινήσεις προσβάλλουν το άθλημα και δίνουν το κακό παράδειγμα στη νεολαία.

Έτσι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προβάλλει θέμα ηθικής θεωρώντας ότι τέτοιες χορηγίες δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά απαγορεύει την προβολή αυτών.

Όπως είναι λογικό, οι αντιδράσεις δεν έλειψαν -κυρίως από τις ομάδες που αφορά το θέμα- αφού εν μέσω κρίσης βρήκαν δύο χορηγούς που μπορούν να βοηθήσουν στα ταμεία τους, αλλά εν έτη 2012 κάποιοι θίχτηκαν.

Τα εύλογα ερωτήματα που γεννά το θέμα αυτό είναι πολλά. Όπως, για παράδειγμα, γιατί δεν θίγονται όλοι αυτοί με τη βία στα γήπεδα, τα στημένα παιχνίδια, τους παράγοντες που μπαίνουν στη φυλακή κ.τλ. Ίσως, το σύνθημα «ένα μπουρδέλο είμαστε», τελικά να ταιριάζει γάντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα