Μεγάλη πρόκριση η Ελλάδα!

Παρά την ατυχία όμως, η Εθνική δεν έχασε το προσανατολισμό της το τερέν. Το 4-5-1 του Πορτογάλου τεχνικού με τον Σαμαρά στην κορυφή και τον Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά κλείδωσε την Ακτή η οποία τις λιγοστές φορές που μπήκε στην ελληνική περιοχή το έκανε με ατομικές προσπάθειες. Στην επίθεση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπαθούσε να οδηγήσει την άμυνα της Ακτής σε λάθος.

Αφού ο Χολέμπας προειδοποίησε με τη βολίδα του στο δοκάρι (33') η Εθνική δεν σταμάτησε να προσπαθεί και στη φάση του 43' έριξε τους Αφρικανούς

στην παγίδα της. Ο Τιοτέ έκανε λάθος, ο Σάμαρης έπαιξε πολύ γρήγορα το 1-2 με τον Σαμαρά και τελείωσε έξοχα τη φάση με το δεξί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε βρεθεί από... σπόντα στο τερέν μετά το γρήγορο τραυματισμό του Κονέ.

Η Ακτή έπαιξε το χαρτί του Μπονί για να βρει στήριγμα ο Ντρογκμπά μέσα στην περιοχή και ο προπονητής της δικαιώθηκε για την επιλογή του. Στην πρώτη κλασική ευκαιρία των Αφρικανών στο ματς, ο Ζερβίνιο εκμεταλλεύτηκε το κενό στην ελληνική άμυνα, σέρβιρε στον Μπονί ο οποίος με το πλασέ νίκησε τον Γλύκο για το 1-1.
Οι επιλογές που είχε ο Σάντος στα χέρια του από εκεί και πέρα ήταν απολύτως συγκεκριμένες. Η ομάδα έπρεπε να σκοράρει, γι' αυτό πήρε θέση στο τερέν ο Γκέκας έτσι ώστε να γεμίσει η περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια. Πολύ μεγάλη η οποία τελικά δικαιώθηκε έστω και αν το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής. Ο Σαμαράς ευστόχησε και η ιστορία γράφτηκε με ολόχρυσα γράμματα!

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78' Γκέκας), Κονέ (12' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (83' Σιό), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

12' Ο Σάμαρης αντικαθιστά τον τραυματία Κονέ.

23΄Πολύ άτυχη η Εθνική. Τραυματίας ο Καρνέζης, αντικαθίσταται από τον Γλύκο.

33' Δοκάρι ο Χολέμπας!

42' Γκοοοοολλ!!! Ο Σάμαρης κάνει το 1-0

54' Ο Χριστοδουλόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία.

67' Σουτ του Καλού, η μπάλα άουτ.

68' Δοκάρι ο Καραγκούνης!!!

74' Σκοράρει ο Μπονί για το 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα